≫ 

Uznemirujuće fotografije Srbina kom je prerezan grkljan, krv mu se slivala niz telo dok je bio vezan

Stravični prizori šokirali su turiste popularnog španskog letovališta

  • 52
Srbi prerezan grkljan vrat  Costa Kosta del So Bora Marjanović Foto: Olive Press

Srpski državljanin kuhinjskim nožem prerezao je vrat sunarodniku na letovanju u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol.

Uznemireni prolaznici u šoku su posmatrali prizor kao iz krimi filmova kada je jedan muškarac prerezao vrat drugom čoveku na balkonu hotela, da bi ga potom vezao za ogradu terase dok mu se krv slivala niz telo.

Španski portal "Olive pres" objavio je fotografije nesvakidašnje drame na kojima se vidi muškarac bez kose koji vitla nožem, preti i dobacuje prolaznicima, kao i vezana žrtva oblivena krvlju sa obmotanim peškirom na mestu povrede.

SRBIN SPASEN ŽIVOT ZAHVALJUJUĆI BRITANCIMA

Prema navodima španske policije, počinilac je uhapšen, a nesrećnom čoveku spasen je život zahvaljujući britanskim tursitima koji su hitro odreagovali i pomogli policiji, saopštile su španske vlasti.

Srbi prerezan grkljan vrat  Costa Kosta del So Srbin nožem prerezao grkljan drugom državljaninu Srbije na letovalištu u Španiji; Foto: Olive Press

Turisti su, naime, primetili kako kako jedan muškarac na trećem spratu hotela drži drugog čoveka krvavog i vezanog za ogradu.

Nakon što su prolaznici pozvali policiju, jedinice interventne jedinice došle su ispred hotela i zatekle muškarca kako preti čoveku sa prerezanim vratom da će ga ubiti. U tim trenucima i dalje je držao veliki kuhinjski nož pod njegovim vratom.

Žrtva je spasena zahvaljujući prisebnosti muškarca i žene iz velike Britanije koji su se nalazili u sobi pored. Oni su dali policajcima ključeve od svoje sobe koji su brzo ušli unutra i preko balkona pregovarali sa Srbinom čiji identitet još nije otkriven.

SMEJAO SE I NAMIGIVAO DOK SU GA HAPSILI

Policajka je uspela da odvrati napadača od sumanute ideje, dok je njen kolega u tom trenutku već ušao u sobu u kojoj se odigravala scena kao iz krimi filmova i uspeo da razoruža srpskog državljanina.

Muškarac je uhapšen i odveden u policijsku stanicu, a prema rečima svedoka, dok ga je policija vodila, smejao se i namigivao prisutnima.

VIDEO: Uznemirujući snimak ubistva na Banovom brdu, likvidacija u po bela dana!

(Telegraf.rs/theolivepress.es)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. avgust 2019 | 14:48

    "Prerezao mu je grlo", a ovaj mirno stoji?? Meni je ovo sumnjivo.

  • Mihailović

    2. avgust 2019 | 15:29

    To je namerno uradio da pokaže svetu kakvi su Srbi...razlog neznam...ili ga neko dobro platio,ili nije Srbin ali ima pasoš Srbije...lud nije čim je bacio nož da nebi bio ubijen...a izabrao mesto da bi svi mogli videti i snimati...

  • hah

    2. avgust 2019 | 13:59

    Dajte ime i prezime tog "Srbina"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA