≫ 

Srbin upucao svog sina na odmoru u Haniotiju: Udario ga pištoljem u glavu, pa ispalio metak!

Porodični obračun nasred Halkidikija - roditelji ranjenog su razvedeni, a kod oca je pronađena manja količina kokaina

  • 56
Pistolj pucnjava pucaj Grcka leto letovanje Halkidiki Hanioti Chaniotis Grcka  policija hapsenje Foto-ilustracija: Tanjug/AP, Pixabay, Shutterstock

Mladić (21) iz Srbije hospitalizovan je u bolnici u Poligirosu, nakon što ga je njegov otac, takođe Srbin, upucao u Haniotiju, u grčkoj regiji Halkidiki

U izveštaju lokalne policije navodi se da je muškarac (39) pucao u svog sina (21) koji se u tom trenutku odmarao sa majkom u Grčkoj.

Pucnjava se desila juče oko 13 h u Haniotiju na Kasandri kada se 39-godišnjak sreo sa svojom bivšom partnerkom i njihovim zajedničkim sinom, koji su takođe letovali u tom kvartu.

Otac i majka su inače razvedeni, a kod oca je pronađena manja količina kokaina, kako su preneli grčki mediji.

Sukobu je prethodila svađa između oca i majke, da bi se u jednom trenutku umešao i sin. Nakon obračuna sa njim, otac je izvadio pištolj, udario njime svog sina u glavu, a potom ga ranio u desnu butinu. 

Otac je ubrzo uhapšen, dok je mladić prevezen u bolnicu.

VIDEO: Žena izbodena na autobuskoj stanici u centru Pančeva, uhapšen bivši muž

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    3. avgust 2019 | 17:11

    Ja sam ponosni Srbin, ali je činjenica da smo duhovno bolesna nacija, načisto izopačeni. Muškarci napaljeni na kriminal, nasilje, bahatost, poziranje, modu...žene nemoralne, bahate, nevaspitane, napaljene na silikone i meku prostituciju predstavljajući sebe kao uspesne i urbane. Niko nema vaspitanja, kulture i čednosti. Muškarci nam izgledaju kao nalickane siledzije a žene kao silikonski travestiti iz Perua. Sve što je normalno je seljački, a sto je nenormalno to je in.

  • Vojislav

    3. avgust 2019 | 16:14

    Srbin klao sunarodnika u Spaniji, Srbin upucao sina u Grckoj, Srbin upucao zenu u Austriji... Nije mi jasno zasto nas ne vole kada smo tako fini?

  • Zorba

    3. avgust 2019 | 16:21

    Ko uopšte daje pasoše ovakvim bolestnim figurama koje sramote Srbiju i srpski narod??? Šta umišljaju ovakvi genocidni bolestnici kada sa oružjem idu u inostranstvo?? Sigurno su išli da pljačkaju, kradu, ubijaju, pa se sada posvadjao sa sinom oko podele plena??!!! Valjda će srpska policija zapisati njegovo ime i po povratku uhapsiti za šverc oružja i pretnju ubistvom sinu?? Ili neće, jer u policiju i sudstvo rade isto takvi, koji za mito pogledaju kroz prste ubicama, kriminalcima, lopovima????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA