• 6

Epstajn jeste digao ruku na sebe: Potvrđeno da se milijarder optužen za seksualno nasilje ubio

Telo Epstajna (66) je pronađeno u zatvorskoj ćeliji 10. avgusta

  • 6

Smrt milijardera Džefrija Epstajna optuženog za seksualno nasilje i trgovinu seksualnim robljem zvanično je klasifikovana kao samoubistvo vešanjem, saopštili su danas zvaničnici.

Podsetimo, telo Epstajna (66) je pronađeno u zatvorskoj ćeliji 10. avgusta, a pomisao da je jedan od najčuvanijih zatvorenika mogao da digne ruku na sebe unela je nemir i pokrenula brojne teorije zavere.

Džefri Epstajn

Foto: Profimedia/Zuma Press

Tome u prilog išla je i činjenica da je milijarder imao kontakte sa najuticajnijim imenima planete jer je, kako je i sam nekoliko puta izjavio, "voleo da okuplja ljude oko sebe". Na prilično dugačkoj listi, između ostalog, su i predsednik SAD Donald Tramp, kao i nekadašnji predsednik te zemlje Bil Klinton.

Povezivanje njih sa Epstajnom predstavljalo je svojevrsni skandal, naročito kada se uzme u obzir niz optužbi za seksualno nasilje i trgovinu seksualnim robljem koje su podignute protiv ekcentričnog milijardera.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Mihailović

    To samo debil može poverovati, ostavili ga samog, a onda nisu ga kontrolisali satima, verovatno da i nisu kad su ga likvidirali i sve očistili, a tobože trebali stalno gledati da nebi izvršio samoubistvo...šta znači jedan pedofil, kad su pred celim svetom mogli ubiti svog predsednika Kenedija, a onda odmah likvidirali "atentatora Osvalda" ...

  • Milorad Vujicic

    Klinton i klapa ga ubili.

  • Nikolas

    71 SAMOUBISTVO IZ OKRUZENJA KLINTONOVIH !!!! DALI JE SLEDECA GOSPODJA MAXWELL????!!!!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima