• 12

Iskasapio celu porodicu da ne bi gledali njegovu smrt, ubio se i ostavio strašno oproštajno pismo

Kada je Timu pobio petoro članova svoje porodice, svom prijatelju Evgeniju ostavio glasovnu poruku rekavši da ih je bilo "lako" ubiti

  • 12

Ruski student Timur Kimaletdinov (16) napravio je masakr u svojoj porodičnoj kući i ubio majku, baku i deku i blizance (4) brata i sestru. On je zločin navodno počinio pre nego što je ubio sebe, jer je znao da će oni biti tužni kada on bude mrtav.

Timur je sekirom izvršio krvavi pir, a razlog je navodno to što je njegova majka većinu vremena provodila sa blizanicma, koji su bili mali.

Nakon što je pobio celu porodicu, tinejdžer je sebi oduzeo život skokom sa telefonskog predajnika.

U pismu koje je ostavio na trpezarijskom stolu rekao je da "voli svoju porodicu, posebno baku Lidiju (69) i deku Viktora (66)  i da je šteta što će ih ubiti". U tekstu je naveo da je ubistvo počinio, jer nije želeo da par bude "tužan" zbog njegove i smrti svojih bliskih rođaka.

Student je dvoje "najvoljenijih" ubio u krevetu, a potom je svom prijatelju Evgeniju ostavio glasovnu poruku rekavši da ih je bilo "lako" ubiti.

Komšije su pronašle pet osakaćenih tela sa "dubokim ubodnim ranama sekire" nakon što je postalo sumnjivo to što baka i deka ne idu u svoju baštu kao i obično u nedelju ujutru u ruskom selu Patrikevo.

Dečak je redovno pobeđivao na akademskim takmičenjima za sjajne studente u svom region. Timur su komšije opisale kao "ponos svoje porodice"zbog svih njegovih uspeha.

VIDEO Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

(Telegraf.rs/daily.mail.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branislav m

    O kakvoj genijalnosti pišete?! Pa nigde nije navedeno da je bio genije... u Tekstu na engleskom kažu da je bio prosečan... kao i svi... ti nije, bio je umno bolestan....

  • Јасмина

    Шизофренија

  • A

    Lud

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima