Muža drži za ruku, a ljubi drugog: Svi pričaju o poljupcu Melanije Tramp i Džastina Trudoa (FOTO)

Fotografija sa samita G7 obišla je svet

  • 5
Melanija Tramp, Dzastin Trudo, Donald Foto: Profimedia/Zuma Press

Lideri sedam najmoćnih zemalja sveta okupili su se u Francuskoj na još jednom samitu. Glavna tema iza zatvorenih vrata verovatno je svetska ekološka situacija, odnosno požari u Amazoniji koji su doneli katastrofalne štete. Ipak, svako okupljanje svetskih lidera, osim brojnih tema, na videlo iznese i zanimljive teorije o odnosima između njih, a još kad su tu i prve dame, sve je mnogo interesantnije.

Tako je ovoga puta svet obišla fotografija na kojoj se nalaze kanadski premijer Džastin Trudo, američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija. I dok ona za ruku drži muža, u obraz ljubi Trudoa, a mnogi su prokomentarisali njen izraz lica. Izgleda da uživa u pozdravljanju sa zgodnim kanadskim političarem.

Tramp i Brižit Makron Foto: Tanjug/Christian Hartmann, Pool via AP

Melanija je od Trudoa starija samo dve godine i njih dvoje su zbog zajedničkog fotografisanja na samitu dospeli u centar pažnje.

- Svi treba da nađu nekog ko će ga gledati kao Melanija Džastina Trudoa - glasi jedan komentar na društvenim mrežama.

Tramp i Angela Merkel Foto: Tanjug/Christian Hartmann, Pool via AP

I dok je Melanija ljubila Džastina i Tramp je morao da se pozdravi sa okupljenima. Prvo je na red došla prva dama Francuske Brižit Makron, a onda i nemačka kancelarka Angela Merkel. Pa, sve je izgledalo prilično čudno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA