≫ 

Tramp doziva Melaniju kao da vabi kuče: Snimak predsednika SAD i supruge zaprepastio svet (VIDEO)

"Niko ne poštuje žene više nego ja" i "Ovde, ovde devojčice. Dođi ovde, ženo, to je dobra devojčica", ironično je napisano ispod snimka

  • 5
donald tramp, melanija tramp, bela kuća, uskrs, proslava, deca, mališani Donald i Melanija Tramp; Foto: Tanjug/AP

Američkog predsednika Donalda Trampa kritikovali su korisnici društvenih mreža nakon što se pojavio video-snimak u kome se vidi kako suprugu Melaniju priziva tapkanjem po nozi, kao što se dozivaju psi.

Video-snimak, napravljen početkom meseca, na Tviteru je podelio pisac komedija Džejms Felton i u njemu se vidi kako Tramp gleda u pravcu Melanije i desnom rukom tapka svoju nogu, kao što se prizivaju psi, prenosi "Njuzvik".

Felton je ironično ispod snimka napisao "Niko ne poštuje žene više nego ja" i "Ovde, ovde devojčice. Dođi ovde, ženo, to je dobra devojčica".

Kako se navodi, nije jasno šta je Tramp signalizirao tapkanjem i da li je sigurno da je to upućeno njegovoj supruzi, međutim brojni korisnici Tvitera protumačili su to kao ponižavajući način da se privuče njena pažnja. Do podneva, Feltonov tvit je prikupio više od 1.100 lajkova i 240.000 komentara.

VIDEO: Pogledajte izbliza spomenik Melaniji Tramp, koji je postavljen nasred pašnjaka u Sloveniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA