≫ 

Nesvakidašnji zločin u Virdžiniji: Svirepo ubio majku sestru i njenu bebu, pa trčao go po ulici

Motiv ubistva za sada nije poznat

  • 0
Matthew  Bernard, ubio zenu sina i taštu Ubio majku, sestru i nećaka, pa trčao go po ulici da pobegne od policije; Foto: Tanjug/AP/Matt Bell/Star-Tribune Chatham

Metju Bernard (18) uhapšen je nakon sumnje da je počinio teško trostruko ubistvo. Prema navodima policije, ubio je ženu, sina i taštu bejzbol igrača Blejka Bivensa u porodičnoj kući u Virdžiniji u SAD, a nakon zločina nastavio je da trči go po ulici i da beži od policije.

Policija je pronašla tela Džoan Deniz Džeferson Bernard (62), Emili Bernard Bivens (25) i 14-mesečne bebe Kulena Majka Bivnesa. Osumnjičeni ubica Metju Bernard je brat Bivensove supruge, odnosno sin njegove tašte i ujak malog Kulena.

Osumnjičeni je uhapšen na oko kilometar razdaljine od mesta gde su pronađena tela žrtava.

Bernard je pokušao da pobegne sa mesta zločina trčeći go kroz komšiluk i kroz crkveni parking.

ESPN javalja da policija još ne zna motiv ovog stravičnog zločina.

Matthew  Bernard, ubio zenu sina i taštu Metju Bernard počinio trostruko ubistvo; Foto: Tanjug/AP/Matt Bell/Star-Tribune Chatham

Bejzbol igrač potresnom porukom orostio se od svojih voljenih.

- Pre dva dana moje srce je pretvoreno u pepeo. Moj život kakav sam znao da je uništen - istakao je, između ostalog, Bivens koji je skrhan bolom.

- Emili, dušo moja, ti si najbolja supruga i majka koju je ovaj svet ikada video - rekao je obraćajući se pokojnoj supruzi.

Sinu Kulenu, Bivens je rekao da ne može disati bez njega.

- Konačno sam shvatio šta je prava ljubav kada si se rodio i bio sam spreman da učinim sve za tebe - napisao je bejzbol igrač kao poslednju poruku ubijenom sinu.

Tašti je takođe izrazio zahvalnost za ljubav koju je osećala prema njegovoj supruzi i što ju je izvela na praiv put. Rekao je, ako je tako nešto već moralo da se desi, da mu je drago što će njih dve zajedno otići.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA