Nataliju su usvojili sa 6, pa je napustili: Mama tvrdi da devojčica ima 22 i da hoće da je ubije

Porodica još tvrdi kako je devojčica pretila da će ih izbosti na spavanju, da je pokušala da ih otruje izbeljivačem i da je majku gurnula na električnu ogradu

  • 7
Kristine Barnet Natalia Grace Foto: Privatna arhiva

Mama troje dece, koja je optužena za krivično delo zanemarivanja zbog napuštanja usvojene ćerke, tvrdi kako je Natalija, koja je tada imala 9 godina, u stvari 22-godišnji sociopata koji je pokušao da je ubije.

Kristin Barnet (45), koja piše knjige o roditeljstvu i deci i njen bivši suprug Majkl usvojili su ukrajinsku devojčicu Nataliju 2010. godine. Posle tri godine optuženi su da su devojčicu ostavili samu u stanu u Indijani, pre nego što su pobegli u Kanadu.

U slučaju protiv Barneta, policija tvrdi da su ćerku ostavili da brine sama o sebi, uprkos tome što je bila visoka oko 90 cm kao rezultat retkog oblika patuljastog rasta, koji joj takođe stvara poteškoće u hodanju.

Kristine Barnet Nataliju su usvojili kad je imala 6 godina Foto: Privatna arhiva

Međutim, Kristin i njena porodica tvrde kako su oni zapravo žrtve u ovom slučaju, dodajući da su devojčicina dokumenta lažna i da je ona zapravo tada imala 22 godine.

Porodica još tvrdi kako je devojčica pretila da će ih izbosti na spavanju, da je pokušala da ih otruje izbeljivačem i da je majku gurnula na električnu ogradu.

- Govorila je kako će ubiti članove porodice, umotati ih u ćebe i zakopati u dvorištu. Videla sam da stavlja hemikalije, izbeljivač i drugo u moju kafu, a kada sam je pitala zašto to radi, rekla mi je da želi da me otruje - ispričala je Kristin za Dejli mejl.

Ona je dodala kako su je mediji predstavili kao da zlostavlja dete, a da ovde "uopšte i nema deteta".

Kristine Barnet Roditelji tvde da je počela čudno da se ponaša Foto: Privatna arhiva

- Natalija je žena, imala je menstruacije i odrasle zube, nikada nije porasla ni centimetar, što bi trebalo da se dogodi čak i kada je patuljastog rasta. Lekari su potvrdili da pati od teške psihološke bolesti koja je dijagnostikovana samo kod odraslih. Ona je iskakala iz automobila u pokretu, mazala je krv po ogledalu, radila je stvari koje nikada ne biste mogli da zamislite da ih dete radi - rekla je Kristin.

Nataliju su uzeli na klinici za usvajanje na Floridi, ali nisu pitali zašto nije imala mnogo dokumentacije jer im je bilo žao. A onda su, kako kaže, počeli da primećuju čudne stvari.

Kada su je usvojili, devojčica je imala šest godina, ali nakon što su doktori uradili testove gustine kostiju, saznali su da Natali ima najmanje 14 godina.

Kristine Barnet Kristin je optužena za zanemarivanje deteta Foto: Tippecanoe County Jail

Natalijino mentalno zdravlje pogoršalo se do te mere da je ocenjena rizičnom za druge i smeštena u psihijatrijsku bolnicu. Tamo je, navodno, priznala da je starija i da - bez trunke kajanja - pokušava da ubije članove porodice.

Sudija joj je na kraju popravio godinu rođenja na 1989. godine kako bi mogla da dobije negu za odrasle. Barnetovi su je smestili u stan, pomogli joj da dobije ličnu kartu i ponudili da je pošalju na fakultet.

Porodica se u međuvremenu preselila u Kanadu, a Natalija je navodno opet počela da se ponaša kao dete.

Na kraju je policija optužila par, koji se razveo 2014. godine, za krivično delo zanemarivanja.

Sudija je takođe naredio novo saslušanje i zatražio od para da je zvanično usvoji. Oni su to odbili jer veruju da Natalija sada ima 30 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Menson

    24. septembar 2019 | 19:40

    LJUDI MOJI BAS PO OVOM SLUCAJU JE SNIMLJEN FILM. ZOVE SE THE ORPHAN..FILM JE FANTASTICAN I NEPREDVIDIV. SKORO SAM GA GLEDALA..SVAKOM BI PREPORUCILA DA GA POGLEDA

  • Sanja

    24. septembar 2019 | 16:50

    @@@@ film se zove slucaj 38 ili siroce nisam bas sigurna. I mene je ovo podsetilo na taj film

  • Mimi

    24. septembar 2019 | 18:30

    Iz našeg porodičnog iskustva znamo da takve osobe znaju biti mnogo opasne. Naša unuka se druzila sa jednom devojčicom koja je tako mala. Toliko zlobe, podlosti i drugih megativnih osobina nisam u zivotu srela u jednoj osobi. Jedva smo je se otarasili. U stvari oni sumorali da se odsele i tako smo je se rešili. Sve što ova gospođa navodi je verovatno istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA