• 1

Italijani sad traže i Crnogorca okrivljenog za krađu dijamanata od 7 miliona evra u Veneciji

Kako se navodi, Perović je bio deo šestočlane bande

  • 1
Venecija, Maskirani lopov sa pištoljem, kriminalac, maska, fantomka, pljačkaš, razbojnik, provalnik

Ilustracija; Foto: Pixabay, Freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach

Sud u Veneciji raspisao je poternicu za Podgoričaninom Goranom Perovićem (55), članom organizovane kriminalne grupe koja je iz Duždeve palate ukrala dijamante i nakit vredan oko sedam miliona evra, vlasništvo katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija.

List Dan piše, pozivajući se na italijanske medije, da se Perović trenutno nalazi u Srbiji i da je van domašaja italijanskih vlasti, prenosi "CDM".

Sud u Veneciji je već osudio hrvatske državljane koji su učestvovali u toj pljački, i to strožim kaznama nego što je tražilo tamošnje tužilaštvo.

Krađa je obavljena tokom izložbe nakita i drugih vrednih predmeta indijskih artefakata iz privatne kolekcije katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija.

Perovićev advokat po službenoj dužnosti smatra da se njen klijent ne može smatrati beguncem, jer ne postoje konkretni dokazi da on ima saznanja da mu je u Italiji određen pritvor.

Kako se navodi, Perović je bio deo šestočlane bande, a u italijanskom tužilaštvu niko ne može da veruje da on ništa ne zna.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • 😎

    E, NE NAŠLI GA NIKAD . TO LEGEENDOOO.💎💎💎💎💎💎💎💍💍💍💍💍💍💍💎💎💎💎💎

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima