• 5

Vesna iz Velikog Gradišta pljačkala deku u staračkom domu u Trstu: Uzela 12.500 evra dok je spavao

U periodu od januara do maja prošle godine, žena je deki ukrala 12.500 evra

  • 5

Vesna S. (55), iz Velikog Gradišta, koja živi u Trstu u Italiji, uhapšena je zbog sumnje da je jednom deki (88) ukrala 12.500 evra.

Kako prenose italijanski mediji, pljačka se dešavala u više navrata, od januara do maja 2018. godine, kada je Vesna na prevaru dedinom karticom sa njegovog računa podizala pare.

– Vesna je početkom prošle godine, 23. januara 2018. godine, iz staračkog doma, gde je radila, iz ormarića koji se nalazio pored dedinog kreveta u sobi gde je boravio, ukrala ključeve od kuće i karticu za bankomat, dok je on spavao – preneli su tamošnji mediji i dodali da su dedini rođaci slučajno primetili da je sa dedinog računa podignuto 12.500 evra dok se on nalazio u staračkom domu.

– Policija je pregledala snimke sa kamera banaka gde su pare podignute. Kamere su snimile Vesnu kako podiže novac. Istraga je pokazala da je ona u periodu od januara do maja 2018. godine, u više navrata podizala novac sa dedinog računa – rekli su izvori i dodali da je kod Vesne pronađena kartica i ključevi od kuće.

(Telegraf.rs / Izvor. tpknews.com)

Komentari

  • Horus

    I kod nas su stari zrtve domskih radnika.

  • Tara

    Rumunska posla sramote nas po svetu naucili samo da kradu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima