• 2

Ispovest žene čiji je muž stradao u kamionu smrti: "Platila sam mu put koji ga je zauvek odveo"

Hoang Tai Tuong iz Vijetnama rekla je medijima da je izgubila kontakt sa suprugom 21. oktobra

  • 2

Slučaj kamiona sa hladnjačom u kojoj je britanska policija pronašla 39 beživotnih tela uzdrmala je svet. Iako su mediji preneli da je svih 39 osoba kineske nacionalnosti, Vijetnamka Hoang Tai Tuong veruje da se telo njenog supruga nalazilo u hladnjači.

Ona je u izjavi medijima rekla da je njen suprug najpre radio u Nemačkoj i Rumuniji, ali da je izgubio posao.

Zbog toga ju je, kako je navela, zamolio da prikupi oko 13.000 evra kako bi prešao u Veliku Britaniju, nadajući se da će tamo naći novo zaposlenje.

Da bi suprugu, a potencijalno i sebi, obezbedila bolji život, Hoang je upala u ogromne dugove i platila put koji ga je odveo pravo u smrt. Ona kroz suze govori da ga više nema, da je sve izgubljeno, i da su ostali samo dugovi.

- Izgubila sam kontakt sa njim 21. oktobra. Ostaje mi veliki dug da otplatim, nemam nade, nemam energije da uradim išta - rekla je uneserećena Hoang Tai Tuong.

Istovremeno, otac nastradalog Nigujena kaže da i on nema mnogo nade i da veruje da je njegov sin tragično skončao u "kamionu smrti".

Podsetimo, policija u Eseksu je otkrila hladnjaču u kojoj se nalazilo 39 leševa za koje se pretpostavlja da su se do poslednjeg trenutka borili da prežive. Trenutno je uhapšeno 5 osoba, a sumnja se da postoje još dva slična kamiona koja krijumčare ljude na sličan način.

Video: Britanska policija pronašla 39 tela u prikolici kamiona

(Telegraf.rs/Republika)

Komentari

  • DARKO 100%

    Ja tu nista nerazumem,ilegalno ili legalno,rad na crno ili legalan rad,sloboda kretanja ili krijumcarenje po svetu,ja stvarno nista nerazumem ,tajno ili javno u cemu je stvar tu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima