• 3

Milka koja je ubila ćerke Tianu i Miu prestala da ih vodi u školu i nije viđena nedeljama

Komšije kažu kako majku nisu videle u porodičnoj kući nekoliko dana pre smrti devojčica

  • 3

Milka Đurašović, koja je optužena za ubistva svojih maloletnih ćerki u Pertu u Australiji, nakon kojih je pokušala da sebi oduzme život, iznenada je prestala da vodi decu u školu nekoliko nedelja ranije.

Tiana Đurašović (6) i njena sestra Mia (10) pronađene su mrtve u svom domu u Pertu u petak oko 17:50 sati. Njihova majka Milka pronađena je dva sata kasnije na parkingu na plaži sa ranama od samopovređivanja.

U ponedeljak se pojavila na sudu zbog optužbi za ubistva.

Po povratku kući sa posla, otac Nenad pronašao je beživotna tela svojih devojčica, pored kojih je bio krvav čekić. Komšije su rekle kako su čule krike neutešnog oca.

Filip Kuper, čija je 10-godišnja ćerka Mia bila najbolja prijateljica sa Tianom i zajedno su išle u školu, rekao je da je majka nedavno prestala da dolazi u školu i da je od tada nisu videli.

- Moja žena Teri provodila je puno vremena sa njom, ali se Milka ubrzo udaljila od škole. Tada je devojčice u školu dovodio deda ili otac. Verovatno se nešto dogodilo, ali ne želim da nagađam - dodao je on.

Rekao je kako su njih dve redovno išle na kafu posle škole, ali da nisu razgovarale od početka prošlog meseca.

Susedi su takođe rekli da Milka, inače medicinska sestra, nije viđena u porodičnoj kući u severnom Pertu nekoliko dana pre smrti devojčice.

Jedna od njih, Gordana Susak opisala je strašnu scenu nakon što je razgovarala sa dedom devojčica.

- Njega je pozvao Nenad i rekao mu je šta se dogodilo. Pronašao je krvav čekić pored devojčica, još mi je teško da poverujem - dodala je ona.

Otac Nenad je po dolasku kući pronašao Tianu kako leži na podu, dok je Mia bila u prostoriji za pranje veša.

Roditelji dece iz škole u kojoj su išle i devojčice šokirani su ovim jezivim događajem. Kažu da je Milka bila "divna mama, volela je svoju decu".

Video: Roditelji otkrili mural ubijenoj Violeti Jošić

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PRC

    Takve su te feminiskinje koje mrze muškarce i hoće da im se osvete. To se desilo pre nekoliko meseci i u Beogradu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima