• 24

Supruga Miloša, koji je umro u SAD, podelila slike sa poslednjeg odmora: Osmesi teraju suze na oči

Miloš je imao samo 44 godine. Radio je vredno da prehrani svoju porodicu

  • 24
Natalie Noah Nemec

Foto: Facebook/Natalie Noah-Nemec

Natali Nemec, supruga Srbina Miloša Nemeca koji je iznenada preminuo u Los Anđelesu dok je čekao da su u kamion koji je vozio utovari roba, oprostila se od muža na društvenim mrežema, podelivši fotografije sa, ispostaviće se, njihovog poslednjeg zajedničkog odmora.

Natali, inače Amerikanka, sa Milošem je imala dve ćerke, stare samo četiri i dve godine.

Porodica se nedavno vratila sa letnjeg odmora, a na slikama koje je Natali podelila vidi se koliko su srećni i nasmejani bili tih dana.

Natalie Noah Nemec

Do juče su bili zajedno Foto: Facebook/Natalie Noah-Nemec

Kako je za Telegraf.rs rekao Mark, Milošev brat od tetke, pre nekog vremena uspeli su i da kupe kuću, ali ta nekretnina tek treba da bude otplaćena. Miloševom smrću postavlja se pitanje kako će to izvesti, jer se Natali brinula o deci, dok je njegova plata bila jedini izvor prihoda.

Kako bi osigurao njihovu i budućnost svoje treće ćerke koja živi u Srbiji, Miloš je neumorno radio i vozio kamion po celoj Americi, u koju se doselio pre sedam godina.

Preminuo je u kabini svog kamiona, sa samo 44 godine, a tačan razlog njegove smrti utvrdiće se obdukcijom.

Milos Nemec

Imao je samo 44 godine Foto: Facebook

Za to vreme porodica i prijatelji skupljaju novac da njegovo telo prebace u Srbiju i sahrane u rodnom Beogradu. Istovremeno se skuplja i pomoć za njegovu udovicu i ćerke, kako bi im se ovaj tragični i iznenadni trenutak barem malo olakšao.

Oni koji žele da pomognu ovoj porodici, a žive u SAD, to mogu učiniti putem sajta gofundme.

Za ljude iz Srbije i ostatka sveta Milošev ujak, Goran, otvorio je žiro račun u Komercijalnoj banci na broj 205-9001007870301-55

Video: Upotreba antibiotika za proizvodnju mesa, preti velikom smrtnošću ljudi

(Telegraf.rs)

Komentari

  • MightyS

    Ostavio ženu i dete u Srbiji i našao amerikanku, napravio dvoje dece, ono prvo zaboravio. Ide iz Amerike u Nemačku da gleda zvezdu... I da dajemo pare da se preveze u Srbiju. Ima toliko žive bolesne dece kojima preba para da Prežive. Njima dati novac je mnogo važnije.

  • Pera kojot

    Pocivaj u miru!

  • srpkinja

    Pa ajmo svi u Ameriku. Divota obecana zemlja. Svi na zapad mozda tako shvatimo sta imamo i sta bi nam trebali biti prioriteti

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima