Marka (22) je iz smrskanog auta izvlačio očevidac: Plakao sam i ruke su mi bile krvave

Uhvatio sam se za glavu - niko se nije zaustavio. U nekom trenutku stigle su hitne službe, a do tada je oko 40 vozila jednostavno prošlo. Niko se nije zaustavio. Ruke su mi bile krvave i potekle su mi suze. Ne razumem šta je to sa ljudima

Komentari

 • Lord

  Mocan auto, stisnuo po gasu, a klizav put-eto belaja. Kakva bre sudbina..

 • Pufta

  Ne zaboravite da pre nego sto se pruzi pomoc treba dobro obezbediti mesto nesrece jer se desavalo da pogine onaj ko pomaze...Saucesce porodicama

 • Dasa

  Nekada ni reci nisu dovoljne da bi opisale osecaj koji se radja u nama dok pokusavamo da sazivimo neciju bol! Ni za tugu koja nas preplavi jer znamo da je otisao neko isuvise mlad...! Reci ni sada nisu dovoljne kojima cemo porodicama izraziti saucesce...zato Bog neka ih utesi utehom svojom!

 • Sajla

  E deco draga, šta da kažem a da ne zakukam, zbog proklete sudbine, koja nam odnese mladost. Saučešće mojim zemljacima povodom ove teške tragedije i nenadoknadivog gubitka.

 • Suzana

  Kakve se tragedije dešavaju svakodnevno!!! TUGA DO NEBA! Ode nam mladež, ostajemo bez njih svakako... Odu u nadi za boljim životom, neki se snadju ali tuguju i oni i mi ovde za njima, a nekima se snovi i bolji život prekinu gorkom sudbinom... Došla neka čudna i teška vremena. Narod sve redje ima saosećanja... Kao da postajemo neljudi, na žalost! SAUČEŠĆE PORODICI! VELIKA TRAGEDIJA!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima