• 14

Rekao je "majku su mi silovali muslimani", pa krvnički 14 puta udario trudnu muslimanku

Pre batina ju je vređao na nacionalnoj i verskoj osnovi

  • 14

Trudna muslimanka brutalno je napadnuta u kafiću u Sidneju u utorak. Rana Elasmar (31) je večerala s prijateljicama kada ju je napao Hrvat Stipe Lozina (43). Čovek je, kako se vidi na snimku, mirno prišao, nešto pričao, a potom napad pesnicama ženu koja je sedela najdalje od njega.

Pre batina ju je vređao na nacionalnoj i verskoj osnovi. Nesrećna žena ne poznaje svog napadača, ali je on odranije poznat policiji.

Žena je još uvek u šoku posle napada. Napadač ju je udario 14 puta pesnicom u glavu, a kada je pala na pod gazio ju je nogom.

- Vikao je da su muslimani silovali njegovu majku - ispričala je napadnuta žena.

Njen suprug je ispričao da Rana slabo izlazi, ali da joj je, kada su je prijateljice pozvale, predložio da ode, a da će on čuvati decu.

Lozina bi trebalo da se pojavi pred sudom 5. decembra, do tada će ostati iza rešetaka.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily mail)

Komentari

  • RCINUS

    Neopravdava ovaj nasilnički čin... za svaku je osudu je ali i muslimanska zajednica mora da učini sprečava po pitanju napadanja silovanja njihovih muslimana žene dečaka drugih zajednica to će biti dobro za sve strane... Imam utisak da se muslimani zavaravaju tom takozvanom zapadnom demokratijom koja im podadilazi u nadi da zapadni vladari su bogom dani da druge zajednice služe samo i samo za manipulisanje...

  • Laki

    Ovaj siledija sto je od ranije poznat policiji je nekima ovde simpatican. Narod otkacio.

  • Srbin iz Knina

    E to su hrvati, evropska unija, nemacka braca. Uvek jadni bili

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima