• 0

Ubio ženu 3 nedelje pošto mu je rodila peto dete: Njihova ćerka sva krvava tražila pomoć komšinici

Sada se traže rođaci ove avganistanske porodice koji bi mogli da dobiju starateljstvo

  • 0

Jeziva porodična tragedija odigrala se u sredu uveče u 10. bečkoj opštini Favoriten.

Muškarac je, posle svađe, nasmrt izbo svoju suprugu, inače majku petoro dece. Ona je pre samo tri nedelje rodila poslednje detete (4. novembra 2019.).

Kako se saznaje, suprug je zlostavljao i tukao nesrećnu ženu, a svađe su izbijale i zbog finansijskih problema. Porodica se ove godine preselila iz Koruške u Beč.

Tri sina i dve ćerke bili su u stanu i gledali kako otac Nor (62) kuhinjskim nožem ubada 50-godišnju Rahimu R. Žena je na mestu ostala mrtva. Starija devojčica (12) istrčala sva krvava do komšinice i molila za pomoć. Udarala je po vratima i molila:

- Pomozite mi, moja mama je povređena, sve je puno krvi - pričaju užasnute komšije.

Najstariji sin (17) je u međuvremenu uspeo da pozove policiju.

Policija je najmlađu devojčicu Elah staru svega tri nedelje posle ubistva majke smestila na odeljenje za majku i dete, a dva najstarija sina (17 i 14) su dovedena u omladinski centar, dok je dvoje mlađe dece (ćerka 12 godina i sin 3 godine) smešteno u dečiji centar.

Sada se traže rođaci ove avganistanske porodice koji bi mogli da dobiju starateljstvo. Ujak živi u Turskoj i on je telefonom obavešten o tragediji. Roditelji i braća i sestre ubijene žive u Avganistanu. Tuguju zbog gubitka svoje voljene Rahime i žele da se leš prenese u Kabul. Ovo je već 33. ubistvo žene u Austriji ove godine.

Video: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Hladnokrvno ubistvo beskućnice usred dana na ulicama Rio de Žaneira

(Telegraf.rs/Heute)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima