≫ 

Utvrđen identitet mladića koji je poginuo u Londonu: Radi se o Srbinu iz Subotice, oglasila se majka

Majka nastradalog mladića, koja živi u Subotici smatra da je reč o porodičnoj tragediji i nije želela mnogo da govori za medije

  • 1

Igor M. (33), državljanin Srbije, rodom iz Subotice, nastradao je posle pada sa šestog sprata zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena je i uhapšena devojka (28). Tragedija se dogodila u četvrtak posle podne u Severnom Finčliju, naselju u severnom delu Londona.

Prema pisanju "Dejli mejla", žena je viđena kako plače i vrišti pored tela muškarca nekoliko trenutaka pošto je on pao sa šestog sprata. Ona je poznavala Igora i uhapšena je zbog sumnje da ga je ubila.

Majka nastradalog mladića, koja živi u Subotici smatra da je reč o porodičnoj tragediji i nije želela mnogo da govori za medije.

- Ne znam ništa više od onoga što je već objavljeno, a šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga. Ne znam da li ću ići u London po njegovo telo, ili će ga dovesti, čekam poziv iz našeg konzulata. Kada sve bude završeno možda ću moći da pričam, sada stvarno nisam u stanju - kaže M. M. za "Novosti".

Mladić je, kako se navodi, četiri godine radio kao menadžer u hotelu u Londonu.

Britanska štampa navodi da su svedoci na mestu događaja videli osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći. Šokantoj sceni prisutvovalo je nekoliko porodica sa decom koja su se vraćala iz škole.

Portparol policije je izjavio da su službenici u 15.20 pozvali policijsku s stanicu i rekli da je muškarac preminuo na licu mesta posle pada sa visine.

On je dodao da je 28-godišnja devojka, koja je bila na licu mesta, privedena zbog sumnje da je umešana u ubistvo.

- Ona je odvedena u londonsku bolnicu gde su joj sanirane manje povrede, potom je prebačena u policijsku stanicu na severu Londona, gde se i dalje nalazi - dodao je. - Veruje se da je stradali muškarac poznavao devojku. Konsultovani su službenici Specijalističke komande za kriminal. U ovoj fazi istrage, smrt tridesettrogodišnjeg muškarca se tretira kao nerazjašnjena.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukodlak

    15. februar 2020 | 09:36

    A odakle njoj te rane?.💅💅💅👀👀💀👉👉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA