≫ 

Skinula mu pantalone dok je igrao igrice: Udata radnica u jaslicama i dečak (13) imaju ćerku

Lea je, prema nezvaničnim informacijama, često častila mališana sa novcem za poslastice kako bi "održavala aferu"

  • 1
video igrice Lija (20) je zavela dečaka, tako što mu je skinula pantalone dok je igrao igrice i od tada su se viđali dvaput mesečno foto: pixabay.com

Udata radnica u jaslicama, koja je u nekoliko navrata imala seks sa dečakom (13) i rodila njegovo dete, slala je ovom mališanu poruke na "WhatsApp" aplikaciji u kojima je rekla da ga voli, saopštio je sud Reding u Engleskoj.

Prema navodima "Dejli mejla", ona je prvobitno zavela dečaka, tako što mu je skinula pantalone dok je igrao video igrice. Od tada, 20-godišnja Lija Kordis nalazila se sa 13-godišnjakom dva puta mesečno radi seksa.

Lija je, prema nezvaničnim informacijama, često častila mališana sa novcem za poslastice kako bi "održavala aferu". Takođe, slala mu je poruke u kojima mu je govorila da ne govori dovoljno sa njom i da misli da je "sladak".

Lijin muž saznao je za aferu, te se jednom prilikom i drao na dečaka i pretio mu, ali su nastavili da se viđaju, tvrdi tužilac. Kordis je u međuvremenu ostala u drugom stanju, a posle DNK analize utvrđeno je da je dečak otac ćerke. Pošto se radnici u jaslicama sudi zbog seksa sa maloletnikom, tokom ročišta je rečeno da je on bio prvi kome je rekla da je ostala u drugom stanju.

Kordis je, međutim, tvrdila da ju je dečak silovalo u periodu od prošle godine do danas. Tužilaštvo je, međutim, otkrila je da mu je optužena slala poruke u kojima je tražila njegovu pažnju, te pokrenulo pitanje zašto bi ona ovo uopšte pisala ako ju je dečak navodno silovao.

- Ne pričaš sa mnom. uvek si oštar prema meni. Samo želim da vratim naše prijateljstvo. Tvoja profilna slika je slatka. Baš je slatka - pisalo je u porukama koje je Lija slala dečaku.

Otac dečaka, koji je dao iskaz sudu u svojstvu svedoka, kazao je poroti da je video da mu je pisala i poruke u kojima je stajalo "Volim te, volim te". Kordis je poricala da je dečak otac ćerke, niti je pominjala da ju je on silovao dok nije priložila odbranu pred sudom. Tada je priznala da ima dete sa 13-godišnjakom, ali je istakla da ju je silovao.

Kordis tvrdi da nije kriva po pet tačaka optužnice za seksualnu aktivnost sa detetom. Tri se odnose na pređašnje odnose, tj. da je jednom spavala sa njim kada je imala 17, a dva puta kada je imala 18 godina.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(M. Lj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA