Devojčica plače dok majka pokazuje ogrebotine i ugrize na njenom telu: Napadnuta je u školi

Devojčica, koja ne govori, pati od Angelman sindroma, retkog oboljenja koji utiče na sve sfere njenog života i na mogućnost da se brani

  • 0
Devojčica plače Printskrin: Facebook/Mood E Arnold

Očajna majka objavila je snimak ćerke u suzama, inače devojčice sa posebnim potrebama, nakon što ju je nasilnik ogrebao i ujeo u školi, piše Dejli mejl.

Keri Arnold iz Hamiltona sa Novog Zelanda snimila je ćerku Aliu (12), sa vidljivim tragovima na licu, rukama i vratu nakon što je napadnuta u školi u ponedeljak.

Dok je pokazivala rane na ćerkinom telu, Keri je istakla da su je tog dana zvali iz škole i obavestili o incidentu.

- Danas oko 13.30 su me pozvali iz škole - ona je bila žrtva maltretiranja. Dečak ju je ogrebao oko oka, ugrizao za obraz, ogrebao po ruci i vratu - rekla je majka.

Ona je dodala kako njena ćerka pati od Angelman sindroma, retkog oboljenja koji utiče na sve sfere njenog života i na mogućnost da se brani.

Sindrom je genetski poremećaj koji može uzrokovati da deca budu srećna i uzbuđena, ali takođe mogu da imaju probleme sa govorom i motoričkim sistemom.

Majka je u snimku, koji je od tada pregledan više od 400.000 puta, rekla da je dečak uklonjen iz razreda.

Takođe je istakla da je devojčica bila žrtva napada i pre dve godine, kada su je gurnuli, ugrizli i bacili na prozor, kada je polomila dva zuba i nos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA