Blista posle Megzita: Prvo zvanično pojavljivanje Megan Markl pošto se odrekla titule

Megan je u društvu muža prisustovala je dodeli odlikovanja vojnicima

  • 4
Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pojavila se prvi put zvanično u javnosti pošto su njen suprug princ Hari i ona odlučili da se odreknu kraljevske titule.

Megan je u društvu muža prisustovala je dodeli odlikovanja vojnicima za njihove hrabre podvige uprkos povredama ili bolesti, a manifestacija je održana u Londonu.

Da podsetimo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl odrekli su se titula, što znači da neće dobijati novac iz javnih fondova za svoje kraljevske dužnosti.

Megan Markl Foto: Tanjug/AP

"Uvek si dobrodošao da se vratiš"

Britanska kraljica Elizabeta Druga i njen unuk, princ Hari proveli su nedavno četiri sata na ručku u nedelju, gde su razgovarali o njegovoj budućnosti, ali i o završnim dužnostima.

Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Kraljica je htela da na ručku nađe kompromisno rešenje za buduće planove i završila je razgovor rekavši Hariju da "ga mnogo voli i da je uvek dobrodošao ukoliko želi da se vrati kraljevskim dužnostima".

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    6. mart 2020 | 06:42

    Al zato on ne blista

  • Cccccc

    6. mart 2020 | 12:56

    Bravo za Princa Harija,isti mama Princeza Dajana. Cuvaj Megan,cuvaj porodicu,vidi se da ste srecni. Uvek budite srecni Ti i tvoja porodica i nikad ne zaboravi sta su radili tvojoj majci tvoja baba i tvoj tata i njegova tadasnja ljubavnicaKamila

  • Тодорић

    6. mart 2020 | 06:40

    Увек су жене криве...по мени,ово није Мегзит,него Харзит,јер Меган није носиоци титуле,и не може се одрећи нечега што њен супруг има..ех,ти Енглези,и њихове замене теза...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA