≫ 

Beba od 2 meseca na respiratoru zbog korona virusa, mama otkriva kako je prestala da diše

Eli je najmlađa osoba u SAD obolela od smrtonosnog virusa

  • 14
Ashley Hildebrand

Foto: Facebook/Ashley Hildebrand

Mama iz Južne Karoline objavila je srceparajuće fotografije svoje dvomesečne bebe prikačene na ventilator, posebnu vrstu respiratora, nakon što je postala najmlađa osoba u SAD koja je obolela od korona virusa, piše Dejli mejl.

Ešli Hildebrand u nedelju je objavila fotografije ćerkice Eli na Fejsbuku i potvrdila da je devojčica pozitivna na korona virus, uprkos tome što nije pokazivala nikakve simptome ranije.

Na šokantnim fotografijama vidi se dvomesečna Eli kako leži na bolničkom krevetu, dok joj je cev prikačena na nos i respirator koji joj pomaže da diše.

- Eli je pozitivna na Covid-19. Šon i ja moramo da budemo u samoizolaciji dve nedelje, bez nje. Molim vas molite se za moju porodicu u ovim teškim vremenima - napisala je neutešna majka.

Devojčica nije imala nikakve simptome osim što se čulo malo šištanje pre nego što se razbolela, dodala je majka.

Ešli je opisala zastrašujući trenutak kada je njena ćerka od toga što je bila dobro došla do toga da odjednom prestane da diše.

- Ništa nije zvučalo alarmantno. Njena pluća zvučala su u redu u utorak na dvomesečnoj kontroli. U petak ujutru imala je flašicu i prevrnula se, delovala je konstipiranom. Zatim je počela da vrišti nekoliko minuta, a onda je prestala da vrišti, plače i da efikasno diše - istakla je majka.

Pozvali su Hitnu pomoć, a u bolnici je dobila hipotermiju.

- Rekli su mi da bebe nekada postanu hladne umesto da dobiju temperaturu - dodala je ona.

Video: Kisić-Tepavčević: Dve bebe koje su pozitivne na korona virus dolaze iz porodica sa zaraženima

Majka je istakla kako doktori nisu mislili da ima korona virus jer nije imala nikakve simptome, ali su je ipak testirali.

Rezultati su bili pozitivni.

- Elin oporavak za sada ide u dobrom pravcu. Počinju da je skidaju sa ventilatora i moći će samostalno da diše za par dana. Kada bude počela sama da jede, biće nam dozvoljeno da je dovedemo kući - dodala je majka.

Video: Naša beba je veliki borac: Italijanski lekar iz Bergama o porođaju svoje žene zaražene koronom

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    26. mart 2020 | 23:55

    Izdrzi eliii andjeo !

  • Anja

    27. mart 2020 | 00:54

    Ovo je pretesko gledati. Suze su mi krenule... Dokle ce ovaj virus vise da unistava ljude i decu?! Muka mi je vise od njega i vesti koliko ljudi umire, koliko dece.. Hoce li mu doci kraj vise?!

  • sneza

    27. mart 2020 | 00:46

    Dusice mala izdrzi mama i tata te zeljno iscekuju kuci molim se za tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA