Likvidiran jedan od najbližih saradnika El Čapa: Zvali su ga Kineski Antraks

On je bio uhapšen pre sedam godina na putu iz Meksika u Amsterdam dok je El Čapo još bio u bekstvu

  • 0
Jose Rodrigo Arechiga Gamboa Foto: treasury.gov

Jedan od nekadašnjih najbližih saradnika meksičkog narko bosa Hoakina Guzmana (El Čapa) Hose Rodrigo Arehiga poznat po nadimku Čino Antraks (Kineski Antraks) ubijen je samo nekoliko nedelja nakon što je pušten iz američkog zatvora, a fotografije njegovog i dva druga tela procurile su na internetu, prenosi Sputnjik.

"Jukatan tajms" navodi da su tela umotana u ćebad viđena u autmobilu marke BMW parkiran na putu u Sinaloi, mestu odakle i potiče ozloglašeni kartel El Čapa.

Druge dve žrtve su navodno sestra Čino Antraksa Ada Himena, i zet Huan N.

Čino Antraks je pušten uslpvno iz zatvora 3. marta nakon što je odslužio šest godina zbog trgovine drogom. Prošle nedelje mu se izgubio svaki trag, a to je otrktio policijac koji je došao da proveri da li osuđenik poštuje uslovnu kaznu.

On je bio uhapšen pre sedam godina na putu iz Meksika u Amsterdam dok je El Čapo još bio u bekstvu. Priznao je da je pomagao u nasilnim aktivnostima zloglasnog kartela i navodno je vodio grupu profesionalnih ubica koji su sebe nazivali "Antraks".

Video: Pao El Čapo mlađi: Uhapšen sin najvećeg narko bosa današnjice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA