Jovana žrtva zgodne plavuše: Bacila joj kiselinu u lice, mislila da je dečko sa njom vara

Grčka policija privela je ženu (35) zbog sumnje da je krajem maja napala drugu ženu na ulici i bacila joj sumpornu kiselinu u lice

  • 1
Napad, Kalitea, Grčka, sumporna kiselina Printscreen/Youtube/Protothema

Grčka policija uhapsila je ženu (35) zbog sumnje da je 20. maja u Kalitei u Grčkoj Jovani (34) u lice bacila sumpornu kiselinu. U kući osumnjičene policija je pronašla periku, ali i SIM karticu koja je povezuje sa napadom koji se odigrao usred bela dana ispred jedne prodavnice.

Prethodno je policija u Atini saslušala njenog partnera, za kojeg se veruje da je istovremeno bio u vezi i sa napadačem i sa žrtvom. Muškarac je u policiji tvrdio da nije imao nikakav odnos sa napadnutom Jovanom, te da je osumnjičena "sve umislila".

On je, kako tvrde izvori grčkog portala Protothema rekao da je osumnjičena umislila da njihova veza ne napreduje jer je on vara sa žrtvom. On je rekao da to nije bio slučaj, ali da to osumnjičenoj, odnosno njegovoj partnerki nije mogao da dokaže.

Policija je prethodno pretresla stan osumnjičene, a istovremeno se traga za još jednom ženskom osobom, zbog sumnje da je uhapšenoj obezbedila sumpronu kiselinu.

Kako prenose mediji, osumnjičena i žrtva su se navodno znale od ranije jer rade u istoj firmi, a prema nepotvrđenim informacijama potiču i iz istog mesta u Grčkoj.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA