≫ 

Horor na točkovima: U Kristijanovom kombiju pronađeni kupaći kostimi dece, kaže da nije kriv za Medi

Čak se i hvalio kako u kombiju može da sakrije decu i drogu

  • 0
Madeleine McCann, Medlin Mekejn Foto: Profimedia/AFP

Kristijan Brukner (43), glavni osumnjičeni za nestanak male Medlin Meken, tvrdi da nema nikakve veze sa njenim nestankom, dok je policija pronašla dečiju odeću i kupaće kostime koje je Nemac čuvao u svom mobilnom domu, objavljeno je danas.

Nije poznato kada je osuđeni pedofil Brukner kupio crveno-beli kombi, u kojem je jedno vreme i živeo, ali poznato je da je upravljao vozilom koje odgovara ovom opisu 2007. godine, kada je nestala trogodišnja Medlin.

Bruknerov advokat Fridrih Fulšer rekao je da je njegov klijent, koji je u samici u nemačkom zatvoru, negirao bilo kakvu umešanost u Medlin slučaj, prenosi britanski Miror.

Njegovi prijatelji kažu kako je redovno išao kombijem iz Nemačke u Španiju i Portugal i nazad, a jednom se čak hvalio kako može da "sakrije decu i drogu unutra".

Policija je pronašla dečiju odeću i kupaće kostime nakon što je zaplenila kombi tokom istrage nestanka Inge Gehrik, koja je nestala 2015. godine dok je bila na pikniku sa roidteljima.

Kristijan je koristio napuštenu fabriku u jednom mestu u Nemačkoj kao vikendicu na kojoj je držao kombi. Predmeti su tamo pronađeni tokom 2016. godine, zajedno sa USB-ovima na kojima su bile slike seksualnog zlostavljanja dece.

Nemačka televizija Špigel izvestila je da su tokom šestodnevne pretrage lokacije detektivi pronašli brojnu dečiju odeću, od kojih su većina bili "mali kupaći kostimi" u kombiju. Poznato je da Brukner nema dece.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Navodi se da je taj kombi viđen na portugalskom Algarveu više puta tokom 2007. godine.

Pronađene su još fotografije na kojima je Kristijan delimično go ili samo u čarapama i izvodi solo seksualni čin.

Jedan njegov prijatelj, poznat kao Bjorn R. govorio je u dokumentarcu za Špigl TV o Kristijanovom bizarnom ponašanju.

- Nekad je zbog alkohola počeo da priča. Rekao je da je bio u Portugalu, da se umešao u sve i ukrao kamere. Kako ne bi bio prepoznat gde su bile kamere, skinuo je odeću i stavio ronilačke naočare - ispričao je on.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA