Komšije je čule kako vrišti dok ju je muž kasapio: Detalji svirepog ubistva Srpkinje u Lucernu

Goran je suprugu nasmrt izbo nožem, komšije kažu da ništa nije slutilo na tragediju

  • 2
Ubistvo, Snezana S, Lucern Foto: Facebook

Već dvadeset godina živim u ovoj zgradi, a ta porodica oduvek je delovala fino i ljubazno. Snežana bi nam se uvek ljubazno javljala, nikada nije bilo nikakvih problema sa njima. Do nedelje, kada se oko 12.45 čula glasna svađa između supružnika. Pola sata nakon što je buka utihnula, začule su se sirene...

Ovim rečima komšije i poznanici opisuju Snežanu S. (47) i Gorana S. (49), bračni par iz Srbije u čijem stanu u Lucernu u Švajcarskoj odigrao jezivi zločin. Sve se dogodilo u nedelju, kada se začula buka iz stana.

- Svađa se čula oko 12.45 i trajala je neko vreme... Čula sam ženu kako glasno vrišti, a onda je odjednom nastala tišina. Nisam ni slutila da se dogodilo ubistvo, ali sam pola sata kasnije čula sirene. Tada smo videli i forenzičare u zgradi - priča jedne stanarka stambene zgrade u Emenbrukenu u Lucernu, prenosi Blic.

Svađa supružnika započeta je oko podneva prošle nedelje i ubrzo nakon nje u zgradi su se već pojavili policajci. Ko ih je pozvao, švajcarski mediji ne preciziraju, ali je moguće da je to bio upravo neko od suseda.

Policajci su u stanu zatekli jezivu scenu - 47-godišnja žena ležala je u lokvi krvi sa stravičnim povredama i posekotinama. Obimno je krvarila, tako da lekari nisu stigli ni da pokušaju da joj pruže pomoć pošto je nesrećnica izdahnula. Pojedini mediji su preneli da je na rukama imala rane od noža, da se do poslednjeg daha borila sa Goranom, a da je u tom metežu i on zadobio lakše povrede.

U stanu su policajci zatekli i Gorana S., njenog 49-godišnjeg supruga. Odmah je priveden i sve ove dane nalazi se u pritvoru u Lucernu, pošto se na osnovu dosadašnjih tragova osnovano sumnja da je on odgovoran za ubistvo.

- Oduvek su delovali skladno, ne mogu da verujem da se ovako nešto dogodilo. Bili su uvek prijatni, ljubazni... Godinama živim u ovoj zgradi. Ne mogu da zamislim da su imali bračne nesuglasice, nikada se nije čula buka iz njihovog stana - priča jedan od komšija reporterima švajcarskog "Blika".

Šta se tačno dogodilo sa bračnim supružnicima, šta je Gorana nateralo da žustru svađu okonča ubadanjem svoje izabranice, zasad nije poznato i očekuje se da na ova pitanja odgovori istraga koja je u toku. U međuvremenu, na njihovim društvenim mrežama prijatelji i rodbina ostavljaju tužne komentare i oproštajne poruke posvećene Snežani, inače zaposlenoj u Centru za socijalni rad na mestu negovateljice.

- Velika žalost... Napustila nas je divna duša, majka, veliki čovek. Iskreno saučešće deci. Stop nasilju nad ženama - poruka je jedne Snežanine prijateljice.

Policija je u stanu supružnika, prilikom hapšenja Gorana, pronašla i nož za koji se sumnja da je korišćen u zločinu i on će bite uvršćen među dokaze. Goran se nije opirao hapšenju.

Video: Stepenište zgrade Vlade Srbije u koje se zakucao crni BMW

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    19. jun 2020 | 11:30

    Ко што каже друг Лука Лабан: Пуне су новине несрећних случајева и убиства из љубоморе. Он је волео, она га варала...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA