Tragovi krvi po zidovima i podu: U ovoj kući užasa u Kijevu je kum tukao dečaka (6) maltene do smrti

Ukrajinska policija po ulasku u stan zatekla jeziv prizor

  • 19

Stanje dečaka (6) iz Kijeva, kojeg je pijani kum brutalno prebio u njegovom domu i dalje je kritično. Dečak je zadobio povrede opasne po život, a njegova majka pokušala je da prikrije zločin tvrdeći u bolnici da je dečak pao sa prozora.

Dete je u sredu dovedeno u bolnicu bez svesti. Lekari su odmah pozvali policiju i rekli im da majka tvrdi da je dete palo sa prozora. Patrola je odmah otišla tamo, ali je po ulasku u stan shvatila da je dete zlostavljano. Naime, u stanu je zatečeno više muškaraca, uključujući i kuma koji se sumnjiči da je krvnički tukao dete. Svi prisutni su, kao i majka nesrećnog dečaka, bili vidno pijani.

- Tokom uviđaja na licu mesta ustanovljeno je da su rođaci dečaka slagali lekare kako bi prikrili zločin. Svi su tvrdili da je dete palo sa prozora - objasnili su iz policije.

Policija je u spavaćoj sobi pronašla tragove krvi na podu i na zidovima. U kući je sve bilo razvaljeno i polupano, a na podu su bili i delovi stakla. Jedan od prisutnih je priznao da je dečakov kum ušao u sobu i tukao dete, a potom ga izvukao iz sobe napolje i nastavio da se iživljava.

Povređeni dečak ima i tri godine starijeg brata koje je oduzeo centar za socijalni rad. Nije utvrđeno da li je i on bio u kući za vreme zločina.

Nije saopšteno zašto je muškarac tukao mališana maltene do smrti, kao ni zbog čega je majka pokušala da zataška čitav slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    26. jun 2020 | 19:25

    U gulag do kraja života

  • Daki

    26. jun 2020 | 19:25

    Neznam dali postoji adekvatna kazna za ovakvo nešto imam ih dvoje nedaj bože da je digao ruku na moje tupim nožem bi mu ruku testerisao. A majku isto kazniti i dete joj oduzeti zbog prikrivanja zločina i zbog zanemarivanja da je normalna nebi se nasisala nego brinula o sigurnosti deteta.

  • Milan

    26. jun 2020 | 18:29

    Ne mogu ovo da gledam ni da citam 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Pa koliki je to monstrum?? Njemu je zatvor nagrada... Samo ga muciti i nista vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA