Olgu je pas vukao po zemlji, krvi je bilo svuda: Njen sin (6) je odjurio po pomoć i spasio joj život

Žena je nažalost ostala bez ruke u strašnom napadu psa

Komentari

 • Toma

  Nije samo u Rusoji da psi prave velike probleme. Evo u centru Vracara u elitnom delu Beograda u poslednje vreme opsti haos sa psima. Licno sam bio prisutan kada je u blizini Beogradskog pozorsta u Vidovdanskog ulici pas pocepao jaknu i levu ruku ozbiljno gospodinu?! Covek isao ulicom, a tik na zelenoj povrsoni oko 10 pasa mahom sa vlasnicima ali bez lanca i korpe za njusku. Jedan iz te grupe hitro je ujurio prolaznika koji je ZAVRSIO u bolnici i policiji?! Posebno, sve zelene povrsine vise nisu zelene vec zute od urina?! Mala deca nemaju vise gde da smetaju?! A, bake, umesto da setaju unucice, setaju kucice?! Tako, da i,, bela kuga,, ozbiljno kuca na nasa vrata?!

  • Advokat

   @Toma

   Da, znam ovaj slucaj na Vracaru,branio sam ostecenig!? Sve je tacno i jos drasticnije, o napadu na nicim izazvanog prolaznika!!!? Ta proces traje vec pet godina!? Iako je sve cisto u dokazani sud ne donosi presudu i posle promwne tri sudije?! To je srpsko sudstvo?!

 • Дејан Младеновић

  То су огромни пси то је кавкаски овчар који јако пуно подсећа на шарпланинца

 • dejan

  Ajde pavle pravac rusija ... da vaspitas ti i tvoji levatori Olgu ... ona je zena kriva sto je ostala bez ruke ..... ajde pavle .... idemo ... pravac

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima