≫ 

Skandal: Erik Tramp objavio fotku Maksvelove na venčanju kod Klintonovih, pa je brisao brzinom munje

Maksvelovu, za koju se sumnja da je podvodila maloletnice Epstajnu, dovode u vezu sa Klintonom, Trampom i britanskim princem Endrjuom

  • 0
Ghislaine Maxwell Gislejn Maksvel Džefri Epstajn Foto: Tanjug/AP

Erik Tramp izbrisao je tvit u kojem je bila fotografija Gislejn Maksvel na venčanju Čelsi Klinton, nakon što su ga korisnici na Tviteru izbombardovali fotografijom na kojoj je njegov otac, Donald Tramp sa pedofilom Džefrijem Epstajnom i njegovom, juče uhapšenom, "madam".

Sin predsednika SAD fotografiju je objavio u četvrtak, verovatno želeći da pokaže vezu između Klintonovih i prijateljice Džefrija Epstajna, za koju se sumnja da je podvodila maloletnice bogatašu.

Gislejn Maksvel uhapsio je FBI nešto ranije u četvrtak, prenosi Dejli mejl.

Fotografija koju je objavio mlađi Tramp, pa obrisao, prikazuje prijateljicu pedofila među gostima na venčanju Čelsi Klinton 2010. u Njujorku, dok bivši predsednik Bil Klinton vodi ćerku do oltara.

Trampu su korisnici Tvitera odgovorili starom fotografijom na kojem je njegov otac sa Epstajnom i Maksvelovom.

Većina fotografija koje su podelili korisnici napravljena je početkom 2000. a na njima se vidi kako predsednik SAD pozira sa Epstajnom i Maksvelovom, na nekima je i Melanija, na različitim događajima.

Sin Donalda Trampa sada je izbrisao post.

Da podsetimo, Gislejn Maksvel uhapsio je FBI nešto ranije u četvrtak, nekoliko meseci nakon što je nestala iz javnosti nakon hapšenja pedofila i milijardera Epstajna 2019.

Mnogi mediji tvrde da je 58-godišnja Britanka koja je, nakon kraće afere sa Epstajnom, ostala s tim milijarderom u prijateljskim odnosima. Upravo ona je, sumnja se, godinama birala mlade devojke koje je onda doslovno "trenirala" za seks s Epstajnom.

Njeni advokati su poslednjih godinu dana odbacivali optužbe da je Maksvelova podvodila na desetine devojčica Epstajnu. Više žena je Maksvelovu prijavilo da ih je regrutovala dok su bile maloletnice ili veoma mlade, da bi služile kao seksualne robinje pokojnom milioneru.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA