≫ 

Žene plešu polugole, među seks-robinjama i deca: Policija objavila jeziv snimak iz "Doktorove sekte"

Policija je istragu vodila dve godine, a potraga je izvršena u nekoliko gradova na severu zemlje uključujući Novaru, Milano i Đenovu

  • 4

Policija italijanskog grada Novara otkrila je, zahvaljujući svedočenju jedne devojčice, postojanje psiho sekte, koja je delovala u celoj Italiji više od 30 godina.

Na čelu sekte čije su žrtve bile uglavnom mlade žene i devojčice je 77-godišnji čovek, kojega su, oslovljavali sa “Doktor”, a odnosile se prema njemu kao prema božanstvu.

Policija je istragu vodila dve godine, a potraga je izvršena u nekoliko gradova na severu zemje uključujući Novaru, Milano i Đenovu.

Članice sekte bile su podvrgnute seksualnom nasilju da bi se kako im je govorio vođa, “zapalio unutrašnji plamen”, i bile su mu potpuno potčinjene, a neke je uspeo da sasvim izoluje čak i od porodica, dok je drugima i porodicu uvukao u sektu.

Devojčice i mlade žene birane su iz dobrostojećih porodica, sekta se bavila i “pranjem novca”, a vođa je odlučivao za članice sa kim mogu da se druže, šta da rade, i sam je birao sa kojom žrtvom će se zabavljati.

Na snimku koji je objavila italijanska policija vide se članovi sekte kako polunagi izvode ritualni ples.

U okviru sekte postojalo je nekoliko prodavnica, psihološki centar, pa čak i izdavačka kuća što joj je omogućavalo da nesmetano širi svoju propagandu.

Policija je dodala da je istraga bila teška pošto su pripadnici sekte pokazali izuzetnu lojalnost, a mnogi odnjih su pretpeli određene psihičke probleme.

Kult je, kako se veruje, aktivan još od osamdesetih godina, piše RT.

Policija je otkrila da je vođa imao 26 saradnika, svi su pod istragom, a u primamljivanju članica učestvavali i profesionalci kao neke psiho-terapeutkinje, vlasnici dveju baletskih škola, vlasnici zanatskih radnji i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA