≫ 

Potresni prizori: Nemačka policija našla telo male Medlin? Bagerima kopaju plac u Hanoveru

Danas je počela opsežna akcija nemačke policije u vezi sa istragom otmice Medlin Meken, ali niko ne saopštava za čim se tačno traga

  • 4

Video: Prekopavaju jedno imanje u Hanoveru: Da li je policija pronašla telo male Medlin Meken?!

Da li će potresna priča o nestanku britanske devojčice Medlin Meken imati zaista tragičan epilog? To se čitav svet pita nakon što su se pojavile fotografije bagera koji prekopavaju jedno imanje u Hanoveru u sklopu istrage o otmici.

Trogodišnja devojčica je nestala 2007. godine u Portugalu, kada je oteta iz apartmana u kom je letovala sa porodicom. Više od decenije policija je tragala za njenim otmičarem, da bi nedavno Nemca Kristijana Bruknera označila kao glavnoosumnjičenog za njen nestanak.

Brukner je u zatvoru već izvesno vreme zbog drugih krivičnih dela, ali još nije zvanično optužen u slučaju Medlin Meken. Njegovim imenovanjem za glavnoosumnjičenog čitav slučaj je ponovo dospeo u žižu svetske javnosti, a policija u Portugalu i Nemačkoj se ponovo aktivirala ne bi li rešila ovaj slučaj koji punih 13 godina nije rešen.

Proteklih sedmica portugalska policija izvršila je pretrese na više lokacija u gradovima oko letovališta Praia de Luz gde je devojčica nestala u maju kobne 2007. godine. Pretraživani su bunari i kanali, ali navodno bez uspeha.

Već mesecima kružne oprečne informacije o stanju devojčice. Dok jedni veruju da je mrtva, uključujući i nemačke istražitelje, britanska policija, kao i roditelji curice se nadaju da će Medlin pronaći živu.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Međutim, fotografije koje upravo stižu iz Nemačke kao da govore da će se ostvariti najcrnje slutnje. Naime, policija je u saradnji sa tužilaštvom jutros okupirala jedno imanje u Hanoveru, koje se nalazi nedaleko od kuće gde je osumnjičeni Kristijan Brukner živeo. Čitavo imanje označeno je policijskom trakom, a došli su inspektori sa psima tragačima ali i bageri koji su krenuli da prekopavaju teren.

I dok ni u tužilaštvu ni u policiji ne žele da komentarišu slučaj, govoreći samo da se je "istraga i dalje u toku", mnogi sa pravom sumnjaju da su policajci otkrili da je Medlin sahranjena na ovom placu, te otkopavanjem zemlje pokušavaju da pronađu njene ostatke.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💫

    28. jul 2020 | 15:49

    Gledao sam seriju o njenom nestanku sve su opisali od a do š, jedna ogromna greška roditelja, nazovimo to nepažnjom ali iskreno od srca želim da je pronađu živu i zdravu jer devojčica je stvarno tada kada je nestala izgledala kao mali anđeo na zemlji.

  • Majka

    28. jul 2020 | 17:16

    Svaki put kad otputujemo sa dvoje dece padne mi na pamet ovaj nesrecni slucaj. Nije mi jasno kako su mogli ostaviti decu samu u sobi. Svaki roditelj zna koja je verovatnoca da se dete probudi tokom noci. Cak su u nepoznatom prostoru,van kuce,vece sanse da se to desi. Osnovni instinkt je da budes blizu,osluskujes. Koliko god ti izgledao hotel "bezbedno". Strasna nesreca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA