≫ 

Korona virus mu ubio taštu, tast je na aparatima: Porodica slavila rođenje deteta, 14 osoba zaraženo

Kako je istakao, niko na okupljanjima nije nosio maske

  • 0
Toni Grin Toni Grin neutešan posle svega što se desilo, Foto: Printscreen/Youtube/ Inside Edition

Jedna osoba je umrla od korona virusa, a druga se bori za život pošto je buknula ova smrtonosna infekcija koja je zarazila 14 članova porodice posle familijarnog okupljanja u Teksasu.

Kako navode svetski mediji, 14 članova porodice u Teksasu oboleli su posle nekoliko okupljanja pošto se mesecima nisu videli zbog socijalnog distanciranja.

- Mislimo smo da je najgore prošlo, jer se sve otvorilo i ukinute su restriktivne mere, a niko od nas nije osećao bilo kakve simptome - priča jedan od zaraženih, Toni Grin.

Kako je istakao, niko na okupljanjima nije nosio maske, a onda je počeo da se oseća simptome. U narednim danima, njegova partnerka i njeni roditelji su takođe počeli da se osećaju loše.

Tast Rafael Seha i tašta Marisa došli su iz Dalasa u Ostin 15. juna kako bi prisustvovali rođenju unučeta i tu su došli u kontakt sa ostalim članovima porodice. U narednim danima, Rafael i Maris su se takođe zarazili korona virusom, ali srećom beba nije bila inficirana.

Rafaelova majka je, takođe, “zakačila” koronavirus zbog čega je morala krajem juna da bude primljena u bolnicu. Nažalost, nije uspela da pobedi COVID-19.

Toni je morao nekoliko dana da provede u bolnici, a korona virus je zamalo kod njega izazvao i moždani udar. Njegov tast se nalazi na aparatima i lekari se bore za njegov život.

Kako ističe AFP a prenosi "News.co.au", ukupno 14 članova porodice je bilo zaraženo, a 12 njih se oporavilo. Toni, koji je pokrenuo akciju skupljanja novca kako bi se pokrili troškovi lečenja tasta. Kako kaže, oseća bol i beznađe.

- Svi se molimo da će sve biti kako treba - kazao je Toni.

Sjedinjenje Američke Države su zemlja sa najvećim brojem zaraženih i umrlih od koronavirusa. Prema poslednjim podacima, više od 4,4 miliona ljudi je inficirano, a preminulo je 150.500 osoba.

Video: Ispovest doktora Hitne pomoći: Pacijenti plaču, vrište, umiru nam u čekaonicama...

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA