≫ 

Dečak sinoć slušao kako mu provalnik ubija dedu i strica: Nem u kupatilu se skrivao od zločinca

Dečak (10) je uspeo da zgrabi mobilni i zaključa se u kupatilo, odakle je pozvao policiju, baki je spasao život

  • 0
Dečak, zlostavljanje, maltretiranje

Foto: Shutterstock

Policija na Floridi privela je Emanuela Hopkinsa zbog sumnje da je ubio Džona Saveja (61) i njegovog sina Džejmsa (31) prilikom pokušaja da im opljačka kuću. Džonova supruga Lisa zadobila je teške telesne povrede, a provalnik bi verovatno i nju ubio da njen unuk, koji se krio u kupatilu, nije pozvao policiju.

Brutalan napad odigrao se sinoć kad je Emanuel u kasnim noćnim satima pokušao da ukrade automobil koji je bio parkiran ispred kuće. Džon i Lisa izleteli su napolje kako bi ga sprečili. Nažalost, Emanuel nije hteo da dozvoli da ga neko spreči u krađi, uzeo je bejzbol palicu i za njima pojurio u kuću gde je zatekao i Džejmsa i krenuo da ih krvnički udara.

Nesrećni Džon preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda, kao i Džejms, dok je Lisa spasena zahvaljujući unuku (10) koji je zgrabio mobilni i pobegao u kupatilo da se sakrije od napadača. Hrabri dečak je potom pozvao policiju dok je lopov još bio u kući i objasnio im šta se događa.

Policija je odmah krenula u intervenciju. U kući su zatekli jeziv prizor. Džon i Džejms su ležali mrtvi, dok se Lisa borila za svaki dah. Ona je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu, a provalnik je pronađen u drugom kupatilu u kom je, kada je čuo da policija stiže, pokušao da se otruje gutajući varikinu.

On je uhapšen i tereti se za krivična dela teško ubistvo i ubistvo u pokušaju.

Nije navedeno gde su bili roditelji dečaka, mediji ističu da je mališan živeo sa bakom i dekom.

Video: Pucali jedni na druge, pa ubili jednogodišnjaka dok je sedeo u kolicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA