≫ 

Demonstrant u Belorusiji izbacio vozača šlepera, pa blokirao saobraćaj: Snimak oružane otmice

Zatrebalo mu veliko vozilo, a u ruci mu se našao pištolj, i začas je pojačao barikadu

  • 11

Policija u Belorusiji uhapsila je stanovnika Minska zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. avgusta, sa još nekoliko osoba, oteo kamion i uz njihovu pomoć blokirao nekoliko traka na putu tokom protesta u beloruskoj prestonici.

Prema navodima policije vozač kamiona je na raskrsnici avenije Puškin sa Ulicom Pritički ugledao veliki broj ljudi i da je put put blokiran kontejnerima za smeće.

On je pokušao da nastavi sa vožnjom, ali zaustavile su ga nepoznate osobe koje su uz pretnju vatrenim oružjem, preuzele vozilo, i potom blokirali nekoliko saobraćajnih traka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    19. avgust 2020 | 18:37

    Jos da se onaj nas bandit serpar pojavi sa motornom testerom bice kompletni izdajnici pravoslavlja

  • ČUKAM

    19. avgust 2020 | 18:55

    Prozapadni banditi koje zapad podržava, ista priča koju smo imali na Kosovo.

  • Бане

    19. avgust 2020 | 18:46

    Након Украјине, ето и Белорусије (а, да је у питању бивши СССР блок), обруч око Русије наставља да се стеже. Што се тиче евентуалне диктатуре, боље речено "диктатуре", 26 година нипошто није мало, међутим... Једном негде чух да је дефиниција диктатора, државник или политичар који влада више од два мандата, сходно томе... Погледајмо за тренутак Берлин. У последњих 15 година једна те иста гарнитура, да не кажем особа - актуелна канцеларка. О Црној Гори тек и да не говоримо... Али, не... Немачка је управо највећи носилац прозападних вредности, неолиберализма и глобализма (колико су у последње време надмашили и Вашингтон и Лондон, као и све остале и да не говорим тек...), али, то очигледно није једноумље и диктатура... Што се Подгорице тиче... Косово и Метохија су признати, санкције Русији уведене, усвојен је закон који подразумева отимање светиња старих вековима и вековима, али, запад нема алтернативу, стога - нема диктатуре... Толико о свему, драга братска Белорусијо, нека ти је драги Бог у помоћи, Србија је уз вас...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA