Uslikan dok pije čaj, nestao konobar koji ga je služio: Ovako su otrovali Putinovog kritičara?

Portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš rekla je da se sumnja da su Alekseju sipali otrov u čaj i tako pokušali da ga ubiju

  • 27
Aleksej Navaljni Foto: Instagram/DJ Pavlin

Glavni politički oponent Vladimira Putina snimljen je pre ukrcavanja na avion za Moskvu kako pije čaj koji je, navodno, bio otrovan i nakon čega mu je pozlilo nedugo nakon poletanja.

Ruski opozicionar primljen Aleksej Navaljni je danas u bolnicu u Omsku pošto mu je pozlilo tokom leta iz Tomska za Moskvu. Letelica je morala hitno da sleti u taj ruski grad, a Navaljni je u strašnim bolovima primljen u bolnicu.

Navaljni se nalazi u teškom stanju, a lekari se bore za njegov život. Na društvenim mrežama pojavio se video snimak kako ruskog političara u bolovima izvode iz aviona.

Podsetimo, portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš rekla je da se sumnja da su Alekseju sipali otrov u čaj i tako pokušali da ga ubiju.

- To je bilo jedino što je pio od jutros. Lekari govore da se otrov brže apsorbovao preko vruće tečnosti - saopštila je Jarmiš.

Zamenik načelnika bolnice u kojoj je Navaljni smešten nije potvrdio ove navode, već je rekao da lekari, između ostalog, pokušavaju da utvrde i da li trovanje razlog što je Navaljni u teškom stanju.

Na društvenim mrežama se, međutim, pojavila fotografija kako Navaljni pije čaj za kog se sumnja da je bio otrovan.

Kako navodi "Mirror", Navaljni je popio čaj u kafiću Vienna na aerodromu Tomsk u Rusiji, a menadžer kafića rekao je da  ne mogu da nađu konobara koji ga je posluživao.

Kafić u kojem je Navaljni pio čaj, sada je zatvoren i sprovodi se istraga. Vlasnici kafića sad proveravaju snimke nadzornih kamera kako bi pokušali da ustanove šta se točno dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha!!!

    20. avgust 2020 | 14:35

    Providna nameštaljka snajke i plaćenih smradova.

  • Aleksandar

    20. avgust 2020 | 15:01

    Koliko naivan treba da budes da pomislis da takav lik smeta ruskoj drzavi. Ocigledan engleski potpis...

  • Eubot

    20. avgust 2020 | 15:08

    Ovaj Putinov kritičar je izgleda počeo da otplacuje investiciju Zapada u njega. Izgleda da se od njega očekuje samo da umre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA