"Sve sam sa Putinom dogovorio": Lukašenko stavio vojsku u stanje borbene gotovosti, najavio sankcije

* Pola vojske Belorusije stavljeno u stanje borbene gotovosti * Lukašenko rekao da se sa Putinom dogovorio da dve zemlje ujedine trupe u slučaju pretnje sa Zapada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Goran

    29. avgust 2020 | 11:34

    Sve je bolje samo ne ovi Kommunisti iz russije i Belorussije ! A da nepricamo koliko je Putin otrovo Ljude koji mu smetaju ! Mora da se kaze da mozemo biti srecni ako nas Eu primi kao clan ! Pozdrav

  • Mapko

    29. avgust 2020 | 09:36

    Niko nije pricao o program beloruske opozicije, a to je sledece, da se Belorusija povuce iz politicke et ekonomske kolektivne mere koja je potpisala sa Rusijom, jedna od te mere je ujedinjenje sa Rusijom, da Belorusija postane clan NATO pakta, da se ruski jezik zabrani, da se ruske tv stanice zabrane, da se pro-ruske NVO zabrane, da se sprovodi privatizacija zemlje (naravno u korist Evropske Unije i USA, vec vidjen scenario, a slag na tortu je naravno, ta ista opozicija trazi da se stvori "autokefalna beloruska crkva". Ako vam ovaj program ne mirise na mesovitost fasistickog rezima Mila Djukanovica i na onaj koji smo imali u Srbiji tokom drzavni udar 5 oktobar 2000, i ako ne vidite umesanost CIA i Nato ruke, onda ste pravi senilan bot i imate pametnost jedne muve. Zaboravio sam sledece, cesto vidjamo kako demonstranti i opozicija masu onom zastavom "bela, crvena, bela", mozda niste znali ali to je zastava koji su koristili izdajnici i okupatori beloruske teritorije tokom prvog i drugog svetskog rata.

  • Eubot

    29. avgust 2020 | 00:25

    Ne moze se kazati da je Lukasenko vratio zlato, vec je tacniji termin da je on to zlato ukrao iz Zapadnih trezora. To nelegalno zlato mora biti vraceno i pohranjeno u Zapadne trezore, da bi lepo bilo konfiskovano, kako i dolikuje, kao u svakoj ovakvoj prethodnoj situaciji, i nestalo bez traga, kao i uvek. U ovoj trenutnoj situaciji gde se ukradeno zlato nalazi van domasaja EU, situacija je vrlo neprijatna i neocekivana i svakako nedemokratska od strane Lukasenka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA