≫ 

Razarajuće slike nakon masakra 5 dece: Na prozoru otisak ručice. Kristijana ljubila preživelog sina

Porodica je do pre samo godinu dana živela srećno, a onda se Kristijana rastavila sa suprugom. Istražitelji se pitaju zašto je poštedela najstarijeg sina

  • 18

Nemačka je i dalje u šoku nakon što je majka Kristijana N. (27) u Solingenu mučki ubila svoje petoro dece od jedne do osam godina, dok je najstarijeg sina poštedela. Na srceparajućim fotografijama vide se medvedići i poruke ostavljeni ispred zgrade u kojoj se dogodilo ubistvo, dok je jedna fotografija posebno bolna - na njoj se vidi otisak dečije ruke na prozoru.

Nemački mediji prenose da je sudija izdao nalog za hapšenjem majke zbog sumnje da je u četvrtak ubila svoje petoro dece: Luku (8), Tima (6), Sofiju (3), Leni (2) i Melinu (1). Za to vreme najstariji sin Marsel (11) bio je u školi, iako se u početku spekulisalo da je prisustvovao zločinu.

Na srceparajućim fotografijama vide se plišane igračke, sveće i poruke ostavljene ispred ulaza u zgradu u kojoj se dogodilo ubistvo.

Na jednoj, posebno bolnoj fotografiji, vidi se otisak male, dečije ruke na prozoru stana, dok se na fotografiji ispred ulaza u porodični dom vide dečija kolica, bicikl i obuća.

Društvenim mrežama kruži i fotografija na kojoj majka ljubi najstarijeg sina kad je bio manji, kom je iz nekog razloga poštedela život.

Tragedie de neimaginat. O mamă de numai 27 de ani şi-a ucis cinci copii, iar apoi s-a aruncat în fața trenului. Cum a scăpat al şaselea copil al femeii -- https://bit.ly/2DpwrphFoto: Bild.dePosted by StirileProTV on Friday, September 4, 2020

Kristijana N. postavila je doručak, a onda je decu ubila za stolom. Navodno ih je drogirala sedativima, prenose mediji.

Istražitelji sumnjaju da je majka počinila zločin u stanju emocionalnog preopterećenja nakon što se rastala sa suprugom.

Pre zločina, majka je godinu dana živela razdvojena od svog poslednjeg muža. Kako prenosi Bild, Kristijana se za bivšeg vojnika Paskala (28) udala 2014. godine, imali su četvoro dece i živeli su zajedno sa još dvoje dece iz njenih prethodnih veza.

Bili su srećna porodica, do pre samo godinu dana.

Prema rečima psihologa dr Dirka Baumeiera, majka je bila u izuzetnoj psihološkoj situaciji i sigurno je još u njoj.

- Morate da pogledate uslove života porodice: vrlo mlada majka sa puno dece, s relativno malim razmakom u godinama. Kristijana je verovatno bila potpuno preplavljena ovom situacijom - rekao je on za Rtl.

Policija je decu pronašla mrtvu u četvrtak u njihovim krevetima u porodičnom stanu.

Nakon užasnog zločina, otišla je po najstarijeg sina u školu i rekla mu da se u porodici dogodio smrtni slučaj. Seli su u voz za Dizeldorf, a svom sinu rekla je zbogom kada je menjao voz za drugo mesto, gde je navodno trebalo da poseti baku.

Kristijana je svojoj majci poslala poruku preko Vocapa, priznavši joj šta je uradila, a nakon 20 minuta na stanici u Dizeldorfu, bacila se pod voz.

Doživela je ozbiljne, ali ne opasne povrede po život, rekli su iz policije.

Deca su ubijena između srede popodne i četvrtka ujutru, prenose nemački mediji.

Policija je morala da razvali vrata stana u četvrtak, a prema rečima nadležnih, najstariji dečak možda je preživeo zločin samo zato jer je bio u školi.

Video: Nemačka u šoku: Pronađeno pet leševa dece u stanu, majka skočila pod voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    5. septembar 2020 | 11:15

    Žena je očito pala u depresiju pošto je muž digao sidro a teret odgajanja pao na njena pleća.Vidi se po cveću da je bila brižna a onda klonula pošto nije imala volje ni cveće da zalije.

  • Tina

    5. septembar 2020 | 10:38

    Zar ne zna sta je kontracepcija? Ubiti svoju decu, za to nema opravdanja.

  • Djomla

    5. septembar 2020 | 11:37

    O Bože dragi kakvih bednih komentara ima! Ovo je tragedija! Majka sama sa 5 dece... strašno! Gde je otac? Kako neko dopusti da svojih 5 dece toliko prepusti bez nadzora. Tragedija se nije desila za jedan dan već je sigurno imala i predznak. To je otac jednostavno morao da čuje i vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA