Hrvat stradao u stravičnoj nesreći u Italiji: Kamionom se zabio u kolonu, na mestu ostao mrtav

Jutros je blizu Venecije došlo do teške nesreće u kojoj je smrtno stradao vozač kamiona

  • 6

Hrvatski državljanin poginuo je jutros u Italiji u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva teretna vozila.

Kako javljaju italijanski mediji, jutros je blizu Venecije došlo do teške nesreće u kojoj je smrtno stradao vozač kamiona.

Nesreća se dogodila oko osam sati ujutro na autoputu A1, na deonici između San Đorđo di Nogaro i Latisane, u smeru Venecije kada se teretno vozilo kompanije Adella Transporti iz Čavli kraj Rijeke zabilo u drugo u trenutku zastoja uzrokovanog prethodnom nesrećom koja se dogodila oko tri sata ujutro.

Iz firme Adella Transporti su potvrdili da je njihov vozač izgubio život. Reč je o muškarcu srednjih godina, prenosi Index.hr.

Nakon što se hrvatski državljanin zabio u kamion ispred sebe, odgurao ga je dalje niz put, ali srećom ne više od 20-ak metara pre sledećeg vozila. Istog trenutka smrskala se njegova kamionska kabina, a italijanski mediji javljaju da je umro na mestu.

Video: Ovaj dan treba da slavi kao da mu je rođendan: Mladiću semafor spasio život!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA