≫ 

Vlasnica salona koja je "postavila zamku" za Pelosi mora da se seli, skupljena pomoć od 300.000$

Prikupljanje pomoći započelo je kada je Kius objavila da je na meti pretnji i da mora da preseli svoju radnju nakon što je objavila snimak na kom se vidi kako Pelosi krši pravila u salonu

  • 2
Nensi Pelosi Foto: Tanjug/AP

Predsedavajuća predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi snimljena je prošle nedelje u frizerskom salonu bez zaštitne maske. Ona je izjavila je da je njena poseta salonu lepote u San Francisku zlonamerna klopka koja je trebalo da pokaže kako se ona ne pridržava propisanih antiepidemioloških mera. Vlasnica salona koja je objavila snimak morala je da izmesti svoju radnju, a zbog toga je na GoFundMe prikupljeno 300.000 dolara za nju.

Erika Kius zahvalila se svima koji su donirali novac, prenosi Njujork post.

- Volela bih da mogu svima posebno da se zahvalim, svima koji su se molili, koji su poslali reči podrške, posebno u vreme kada se svi bore da sklope kraj. Veoma sam zahvalna zbog takvog izliva dobrote, empatije i velikodušnosti od ljudi koje ni ne znam - navela je ona za Foks njuz.

Prikupljanje pomoći započelo je kada je Kius objavila da je na meti pretnji i da mora da preseli svoju radnju nakon što je objavila snimak na kom se vidi kako Pelosi krši pravila u salonu.

- Erika Kius, samohrana majka dvoje dece i vlasnica salona gde je Nensi Pelosi bila je sada prinuđena da zatvori radnju i preseli se negde sa porodicom zbog besa i pretnji koje dobija - navodi se na GoFundMe.

Kius je objavila snimak na kom Pelosi hoda po salonu bez maske, što je dovelo do osude, a ona je okarakterisana licemernom,

Vlasnica salona tvrdi da video nije objavila iz političkih razloga, dok Pelosi tvrdi da je "upala u klopku".

Video: Tramp nije hteo da se rukuje sa predsednicom parlamenta, pa mu je pocepala govor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milana

    9. septembar 2020 | 08:35

    Saša Damjanovic, samo hrani otac, ali vec velike dece, ta. deca mogu da doprinesu kuci, da su vredni da pociste onaj silni krs oko kuce, prvo zbog njih, mogu da rade preko leta, kao mnoga deca njihovih godina, eto za branje malina placa li se 3000 dnevno i hrana i stan, Ppa da je on otisao sa tom decom 15 dana, mogli su da imaju 3 dnevnice. Posto su mladi ne mogu toliko da beru kao odrasli, pretpostavljam, to je 9000 din dnevno, pa x 15 je 135.000, a da su ostali 1 mesec, duplo, 270.000, eto za mnogo cega da se nabavi. To je samo jedan primer, A kod nas, najlakše je kukati i tako uci decu. A deca na selu, bogami, njihovih godina, jos kako rade u polju, cuvaju stoku i sl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA