≫ 

Zamenik direktora osnovne škole uhvaćen kako gleda snimke na kojima siluju decu: Sudiji sve priznao

Policija prilikom hapšenja pronašla u njegovom kompjuteru više od 80 jezivih snimaka

  • 2
Laptop, pedofilija Foto-ilustracija: Shutterstock

Ričard Svinerton (30), zamenik direktora jedne osnovne škole u Midslbrou u Engleskoj, priznao je na sudu da je posedovao i gledao pedofilski sadržaj na svom računaru.

Svinerton je uhvaćen kako gleda film u kom odrasli brutalno siluju decu. On je priveden u maju ove godine, a u njegovom kućnom kompjuteru pronađeno je više od 80 jezivih snimaka u kojima se odrasli najstrašnije iživljavaju nad decom. Ispostavilo se da je Svinerton sa dark web-a više od dve godine skidao kompromitujući sadržaj.

Odmah nakon hapšenja on je dao ostavku na mesto zamenika direktora škole, a do danas nije dokazano da je sam zlostavljao decu.

Kako su saopštili iz policije niko ni od roditelja, ni od dece protiv njega nije podneo prijavu, niti je u računaru otkriven sadržaj koji je snimljen u školi gde je radio. Svinerton je na sudu priznao da je osim snimaka sklon i gledanju fotografija gde su deca žrtve seksualnog nasilja.

Očekuje se da će mu presuda biti izrečena do kraja ove godine.

Video: Policija uhapsila pedofile koji su podvodili devojčice preko društvenih mreža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. septembar 2020 | 15:08

    Virtuelne zveri koje vrebaju svoj plen,internet dzungla u kojoj mnogi lutaju zatvorenih ociju,data vam je moc komunikacije i razmena informacija na internetu i sve je ostalo na vama ,vasem znanju ,moralne izgradjenosti,i etike,nekome ko odlucuje o tome u stvari njemu odgovara dzungla puna mraka jer je to jedino mesto gde se sve zveri mogu uhvatiti na jednom mestu,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA