≫ 

Žena je mirno sedela i čekala autobus, a onda su je "pokupili" đubretari

Incident se dogodio u julu i zabeležen je na bezbednosnim kamerama, a snimak je odjednom počeo da se širi društvenim mrežama

  • 0

Žena koja je mirno sedela na klupi čekajući gradski prevoz U Ročesteru u Njujorku, umalo je zadobila teške povrede kada je kamion za prevoz smeća prevrnuo klupu.

Incident se dogodio u julu i zabeležen je na bezbednosnim kamerama, a snimak je odjednom počeo da se širi društvenim mrežama.

Ipak, lokalni zvaničnici ne znaju ko je žena koja je sedela na klupi, kao i koliko teško je povređena.

- Zaista pokušavamo da je nađemo i utvrdimo da je u redu. Voleli bismo da znamo ko je ona i kako je - rekla je Keren Sent Obin, lokalna zvaničnica.

Kratak snimak je datiran na 29. jul i prikazuje kako kamion dolazi do kante koju mehanička ruka skuplja, ali slučajno hvata ćošak klupe i povlači je zbog čega je žena završila na zemlji.

Mladić koji je stajao nedaleko brzo je potrčao da zaustavi vozača, koji incident svojim naređenima nije ni prijavio, a ubrzo nakon toga se penzionisao, što je bilo planirano mnogo ranije.

Kako je video na kraju završio na društvenim mrežama nije poznato, ali je postao viralan i lokalni zvaničnici apeluju na sve koji znaju ko je žena da se jave.

Video: Bez komentara! Pustio dete da vozi kamion nasred auto-puta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA