Erdogan rekao da je "prljava ruka Izraela" drska: Ambasador napustio Generalnu skupštinu UN

Izraelski ambasador optužio je Erdogana da "nastavlja sa širenjem laži i antisemitskim izjavama protiv Izraela"

Komentari

 • Osmanlija

  Pa malo se zapitajte o istoriji Srbije!??500godina su vladali nad vama i malo se zapitajte cije krvi imate vi koji sirite mrznju. A da li znate da vam je cionisticka drzava izrael priznala kosovo??!!

  • Гаргамел

   @Osmanlija

   Ако си Османлија што не користиш њихово писмо. Само си умислио да си неко други !

  • Lazar

   @Osmanlija

   Pa da nije bilo njih nebi bilo ni vas poturica, današnji Bošnjaci !

 • Salko

  Osmanlija samo mu sankcije uvesti gotov je.

 • Mile

  Šta oće ovaj Šećer aga

 • Mihajlo

  Ovaj Erdogan je naveće zlo sadašnjeg doba. On hoće nekome da održi predavanje. Očisti prvo u svom dvorištu.

 • Mića

  A šta ćemo sad?Potpisali Šiptari i mi, sporazum o izmeštaju ambasade iz Tel Aviva u Jerusalim.Šipci se bora za državovotvornost u neku ruku i razume se a mi to imamo.Osim toga navikli smo da šipci nikakav dogovor i ne poštuju. Guramo prst i ne samo prst već i celu šaku u oko Evropi i celom ostatku sveta.Ko će nas nakon toga svatati ozbiljnom državom,ko?O mogućoj Muslimanskoj osveti da se ne priča.U Srbiji sem Kosmeta i Metohiju, žive i oko 380 hiljada ljudi koji se izjašnjavaju ko pripadnici Muslimanska vera,većina u Raškoj oblasti,Šabac,Loznica,Beograd idr..Sa Juga šipci-Muslimani.Sa Zapada uz Drinu, Bošnjaci-Muslimani.Iz Srema krvoločne ustaše,koji kažu da je Srem njihov oduvek.Sa Severa Mađar i Švaba, koji oće nazad Bačku i Banat.Mašu okolo po svetu da je tako po zemljišnim knjigama, šta Erdogan to i ne krije.O Bugarima nije za spominjanje,uvek kukaviči sa leđa.Ostaju nam bezbedno samo od Rumuna i braće iz Crnu Goru.Sa CG u zadnje vreme ide nenako klimavo i kilavo,al braća su uvek braća, šta se potvrdelo kroz istoriju.Ne znam dali će naši istrajati ovo potpisano u Ameriku i seliti Ambasadu u Jerusali,al nikako nije dobro.Nek nam je Bog i sveti Nikola u pomoći,valjda tako mora da bidne.

 • Гаргамел

  То су резултати Турског партнера из НАТО пакта Велике Британије. Они су Јеврејима доделили претходно окупирану територију. Сви су исти !

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima