• 0

Sahranjeni Luka i Sofija i troje njihovih braće i sestara: Majka ih ubila, pa se bacila pod voz

, Telegraf

Masakr je preživeo samo 11-godišnji dečak, koji je smešten kod hraniteljske porodice

  • 0

Luka (8), Timo (6), Sofija (3), Leoni (2) i Melina (1), koje je majka početkom septembra ubila u stanju rastrojstva, sahranjeni su juče u nemačkom Solingenu.

Petoro mališana majka Kristijana N. je ubila njihovom domu 3. septembra, nakon čega je otišla u školu po najstarijeg sina (11) i sa njim krenula ka kući svoje majke. Kada se voz kojim su putovali zaustavio u stanici u Dizeldorfu, majka se bacila na šine.

Kristijana je, kako se veruje, decu drogirala sedativima i tako ih sve ugušila... Krenula je od Luke, sve do Meline... Kada je i poslednjem detetu klonula glava, otišla je i Marsela pokupila iz škole, govoreći da se u porodici dogodio smrtan slučaj. Mališan nije ni slutio šta se dogodilo, a onda mu je majka navodno ispričala da su mu braća i sestre mrtvi...

Kristijana je tada Marsela spakovala na voz. Kada su prilazili Dizeldorfu svojoj majci je poslala poruku: "Baba, zovi policiju, sva deca su mrtva", a potom se bacila na šine. Nem od bola i šoka, mališan je pronašao put do bakine kuće, koja je do tad već obavestila policiju.

Zločin koji je šokirao Nemačku i dalje nije rasvetljen. Majka je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu i od tada se ništa ne zna o njenom stanju, niti zašto je ubila mališane.

Nemački mediji pišu da se godinu dana pre tragedija rastala od supruga i da su sva deca ostala sa njom. Bili su poznati u Centru za socijalni rad, ali navodno ništa nije slutilo da će Kristijana počiniti ovaj stravična zločin.

U danima koji su usledili, građani su svakodnevno palili sveće i ostavljali igračke ispred zgrade u kojoj su pronađena tela mališana. Najstarijeg sina preuzeo je Centar za socijalni rad i on je smešten u hraniteljsku porodicu, dok je i Kristijani i njenom bivšem suprugu oduzeto starateljstvo nad detetom.

Video: Potresne scene ispred zgrade strave: Komšije ostavile igračke za ubijenu decu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima