• 8

Žena se bacila sa 15. sprata, Pavle je uhvatio u vazduhu i držao dok pomoć nije stigla

, Telegraf

Dok je Pavle grčevito držao njenu ruku, komšije sa 14. sprata su je hvatale za noge

  • 8

Pavle Bojarčuk i Aleksandar Golovitski, policajci iz Kijeva, postali su pravi heroji nakon što su juče u letu uhvatili ženu koja se bacila sa 15. sprata zgrade.

Policija je dobila poziv da žena pokušava da izvrši samoubistvo. Kada je patrola stigla na lice mesta, žena je već stajala sa druge strane ograde terase na 15. spratu i čekala trenutak da se baci. Policajci su odjurili gore, ali čim su zakoračili na terasu, žena je pustila ogradu i skočila. Međutim, Pavle je poleteo za njom i uhvatio je u poslednjem trenutku.

Dok je Pavle grčevito držao njenu ruku, komšije sa 14. sprata su je hvatale za noge, a Aleksandar i još nekoliko komšija pokušali su ženu da popnu ponovo na terasu sa koje je skočila. Ubrzo je na lice mesta stigla i druga patrola, a kamere na uniformi policajaca snimili su jeziv prizor - kolegu kako drži ženu da padne, a potom jurnjavu uz stepenica i borbu da je ponovo podignu na terasu.

Iz straha da će ponovo pokušati sebi da oduzme život policajci su nesrećnu ženu morali lisicama da privežu za ogradu dok su čekali pomoć.

Žena je prevezena u bolnicu. Nije poznato zašto je pokušala sebi da oduzme život.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zg

    Svaka cast

  • Realno

    Uhvatiti masu od pedesetak kilograma u letu, čini mi se nemogućim.

  • moki

    Rusi hvataju a ameri bi snimali..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima