Priznao da je ubio trudnu ženu i 2 ćerke, u zatvoru dobija ljubavna pisma: "U mom srcu ti si divan"

Dok je čekao suđenje za užasne zločine primio je desetine pisama, a jedna žena je poslala i svoju fotku u bikiniju

  • 4
Chris Watts Foto: Instagram

Priča o ocu Krisu Vatsu iz Kolorada obišla je svet u avgustu 2018. godine kada se pojavio na nacionalnoj televiziji moleći javnost da mu pomogne da pronađe nestalu ženu i dve ćerke. Na kraju se ispostavilo da ih je on ubio, a osuđenom ubici u zatvoru stižu ljubavna pisma žena.

Dan nakon što je molio za pomoć, Vats (33) je uhapšen kao glavni osumnjičeni zbog ubistva supruge Šenan (34) i ćerku Bele (4) i Selest (3).

Šenan je bila trudna kad je ubijena i nosila je njihovog sina, koji je trebalo da se zove Niko.

Vats je priznao da je zadavio ženun i ugušio ćerke kako bi započeo nov život sa ljubavnicom Nikol Kesindžer. Nakon toga je ženu sahranio u blizini mesta gde je radio, dok je tela ćerki bacio u bure za naftu.

Iako je Vats priznao krivicu za sva tri ubistva i trenutno služi doživotnu kaznu zatvora u Viskonsinu, otada je privukao pažnju velikog broja žena koje mu navodno pišu ljubavna pisma.

- Toliko želim da te upoznam da to čak nije ni smešno. Bukvalno svakog dana si mi u mislima otkako sam te videla u vestima - napisala mu je 39-godišnja žena iz Kolorada.

Ista ta žena napisala je kako bi bila "najsrećnija devojka na svetu" kada bi joj odgovorio na pismo. Na kraju pisma napisala je nekoliko heštegova koji ukazuju da ona veruje da je Kris nevin.

Vats je primio desetine pisama dok je čekao suđenje za užasne zločine.

- U mom srcu ti si divan dečko. Nadam se da ću ti ulepšati dane - napisala je žena po imenu Kendis.

Žene su pisale koliko često misle na njega, dok je jedna žena poslala i svoju fotografiju u bikiniju.

Pisma su slale uprkos činjenici da je Vats ubio celu svoju porodicu.

Vats je 19. novembra dobio pet doživotnih kazni zbog ubistva. Sudija je ovaj slučaj nazvao "možda najnehumanijim i najžešćim zločinom od hiljade slučajeva koje je video".

Iako bi ova pisma mogla da mu olakšaju i vreme u zatvoru učine podnošljivijim, pet doživotnih kazni verovatno će ukinuti bilo kakvu šansu da se stvarne veze ostvare.

Video: Muškarac ubio dedu i raskomadano telo bacio u jezero

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna P.

    2. oktobar 2020 | 18:05

    Devojcicama nije bio bioloski otac. To ga, naravno, ne cini manje krivim, ovo dodajem samo zbog potpune informacije. Deca su ga smatrala ocem i zvale ga "tata". Jedna od devojcica je prezivela gusenje, bila je u nesvesti i kada se osvestila i ustala, dosla je u spavacu sobu, trazeci majku. Ocuh, koji je bio pored ubijene majke, dovrsio je zlocin i ubio dete. Izjavio je da ne moze da zaboravi detetove oci, krvave od prezivljenog gusenja, kojima ga je prestraseno gledala, instiktivno sluteci sta je ceka...Neka ga te oci i njihov uzasnuti pogled progone i prate, dok je ziv...

  • Vanste

    2. oktobar 2020 | 17:49

    Koje su to ženturače kada obožavaju ubice,samo bog zna,🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA