Dečak (2) ubijen u majčinim rukama tokom krađe vozila: Pali su na zemlju, lopov ga pregazio

Pokrenuta je i kampanja kako bi se prikupio novac za troškove sahrane i lečenja

  • 1
Zayden McLean Foto: gofundme.com

Dečak iz Teksasa, koji je idućeg meseca trebalo da napuni dve godine, ubijen je dok je bio u majčinim rukama u trenutku kada je razbojnik pokušao da ukrade njen automobil.

Zejden Meklejn i njegova majka Bejlis nalazili su se na parkingu bolnice u Teksasu gde su se sreli s njenim suprugom i dečakovim ocem, kada je Niko Lorenco Dela-Fuente (30) napao porodicu i pokušao da ukrade njihov automobil.

Otac je potrčao i uspeo da uđe u auto kako bi sprečio lopova da se odveze, ali menjač je ostao namešten za vožnju unazad, piše NY Post.

Automobil se zakucao u Bejli i njenog sina Zejdena kojeg je držala u rukama, te su od siline udarca oboje pali na zemlju. Lopov se potom okrenuo i pregazio dete koje je bespomoćno ležalo ulici, nakon čega je udario u drvo.

Iako su dečaka brzo odvezli u bolnicu, preminuo je od zadobijenih povreda, dok se njegova majka oporavlja od teških povreda glave.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja kako bi se pokrili troškovi sahrane i bolnički troškovi, a lopov je optužen za teško ubistvo i krađu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    7. oktobar 2020 | 22:35

    To ti je ta Amerika sto zavodi red i demokratiju po svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA