Krvavi obračun policije i naoružane bande u Groznom: Ubijena četiri napadača i tri policajca

Nacionalni komitet za antiterorizam ranije je saopštio da je ta ustanova pokrenula protivterorističku operaciju jutros u Groznom

  • 0
Čečenija Foto: I. Nikolić

Najmanje četiri napadača ubijeno je u Groznom pošto su otvorili vatru na pripadnike policije, saopštio je čečenski Nacionalni komitet za antiterorizam.

- Kada su im pripadnici organi reda predložili da se predaju, napadači su zapucali iz automatskih pušaka. Tokom vatrenog obračuna, četiri napadača su “neutralisana” - ističe ta ustanova, a prenosi ruska novinska agencija TASS.

- Nažalost, žrtve nisu izbegnute među pripadnicima policije. Tokom pucnjave poginula su tri policajca - dodaje se u objavi za medije.

Nacionalni komitet za antiterorizam ranije je saopštio da je ta ustanova pokrenula protivterorističku operaciju jutros u Groznom, a tada je uočena nepoznata naoružana banda.

Kako prenosi TASS, specijalna operacija čečenskih snaga je okončana.

-Kuća u kojoj su bili napadači bili zabarikadirani je u plamenu - kazao je neimenovani izvor policije za rusku agenciju.

Video: Nožem napao dvoje ljudi pre nego što ga je policija ubila ucentru Groznog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA