Finalna debata Trampa i Bajdena: Žestoka rasprava oko korona virusa i Severne Koreje

Održana je još jedna debata dvojice predsedničkih kandidata

Komentari

 • Milojko

  Bajden je bio medju glavnim kad smo bombardovanim😡eto!!!

  5
  0

  Podelite komentar

 • Mihailović

  Tramp,kakav takav , iskren je i ne glumi kao ove "demokrate" koji su uništavali celi svet radi svojih uskih,čak privatnih interesa...uništavali mnoge države bombama i sankcijama gde su cele države zatvarali u logor,gde narod umire od gladi i bolesti,bez hrane i lekova. Oduzeli im pravo na život...zar za takve glasaju u Americi,oni su stvorili S. Koreju, Bin Ladena, šta su napravili u Iraku,Siriji,Libiji i Srbiji...to je njihova demokratija, zavadi,uništi i iskoristi prirodna bogatstva...

  15
  1

  Podelite komentar

 • Aca

  Bajden -Hitler nikakve razlike nema izmedju njih dvojice!!!Ziveo Tramp 100 godina i do pobede nad fasistickom demonkratskom silom i njihovom Koronom!!!!

  31
  2

  Podelite komentar

 • Mihailo

  Tramp liči na sebe, ma koliko se nekom sviđao ili ne, pošteniji je od Bajdena. Jednostavno Bajden je demokrata što po mojem prevodu, znači, prevara, laž, otimačina, rat u svetu. I Tramp je grabežljivac, prosto Amerikanac, u sličnom prevodu znači prevara, laž, zgrabi sve što ti dođe do ruke ali ima znakova mira. Bajden nije Bajden, nije sav, čak nimalo svoj, što se za Trampa nemože reći. Bajden uopšte ne liči na sebe, u njegovoj faci se vrlo jasno vide, Klinton, Buš i Obama pa kome se od njih četvorice,(Klinton, Buš, Obama, Bajden) može išta verovati. Svi su oni, klonirani u nekoj Američkoj laboratoriji, nema nikakve sumnje. Tramp možda nije. Dempkrati su svi do jednog klonovi, što je najgore rade se ekspresno, brzopoteznim sistemima, mada to ima i dobru stranu, upravo, to ih vodi ka samouništenju. Što im jako želim.

  11
  2

  Podelite komentar

 • Kratko

  U čijim redovima su ti koji su odgovorni za virus, ratove i svo zlo na ovoj planeti?! Naravno Bajdenova ekipa! Glasati za njega i njegovu kliku, je kao da si sam sebi presudio smrtnu kaznu!

  34
  2

  Podelite komentar

 • vuk

  samo ne demokrate

  19
  3

  Podelite komentar

  • Ana

   @vuk

   Guraj Trampe da poskidas ove prevarante sa koronom i ove sataniste sirom sveta

   16
   2

   Podelite komentar

 • baba smilja iz darosave

  pojeo ga donald

  29
  2

  Podelite komentar

 • Toma

  NAJPOSTENIJE i najkraće, Tramp, je jedini presednik Amerike koji u poslednjih 50 godina nije vodio ratove. Drugo, ekonomiju Drzave kao provereni biznismen u najtezim vremenima vodio je maestralno. Jer je on celog zivota radio i uspesno vodio svoju Firmu. A, to oko pandemije i tu je odmah preduzeo mere i nije dosli do eskalacije, kao kod vecih sila!? I na kraju, svi Srbi u dijaspori, pa i samoj Srbiji, glasace za Trampa najmanje 90 posto?!

  41
  2

  Podelite komentar

  • kako da ne

   @Toma

   oko pandemije nije preduzeo odmah mere zato je ameriku to onako katastrofalno pogodilo i tokom cele corona krize konstantno su u samom vrhu po broju obolelih! za to je na zalost sam kriv ali slepi biraci ispranog mozga ce mu to oprostiti!

   4
   27

   Podelite komentar

  • Karijerni diplomata Dragan

   @Toma

   Sve je receno u komentaru gospodina Tome. Tramp je jedini presednik koji nije vodio ratove.

   9
   1

   Podelite komentar

  • Prof medjunarodnog prava Dusan

   @Toma

   Ako je istina, a jeste Tramp je vodio i vodi miroljubivu politiku, bez rata!? A Srbija je bonbardovana bas od Bajdenovih saradnika i to najbližih. Evo njegovi poslednji komentari u stampi poslednji vec preti da ce Srbija morati da prizna Kosovo?! Takvo ponasanje,, bahato,, Bajdena nijedan Srbin bilo gde da je nece PODRZATI?!

   12
   1

   Podelite komentar

  • Advokat Predrag

   @Toma

   Pravno, ljudski i realno, posebno prema Anglosansonskom pravu, Tramp je kako odlicno rece uvazeni Toma pravi presednik!!!

   6
   1

   Podelite komentar

  • qq majko

   @Toma

   @Advokat Predrag - tesko onome koga ti zastupas! anglosansonski presednik LOL

   0
   5

   Podelite komentar

  • Sudija Ustavnog suda u penziji

   @Toma

   Kao pravnik celog zivota i profesor, moje iskreno misljenje kako odlicno napisa gospodin Toma Tramp je pravi predsednik!!!

   5
   0

   Podelite komentar

  • Glumac Predrag

   @Toma

   Voljeni moji Srbi, hteli ili ne za nas narod Tramp je idealna licnost za predsednika Amerike, strucno rece Toma.

   3
   0

   Podelite komentar

  • 🤣🤣🤣

   @Toma

   A da ture ovog Tomu za predsednika Amerike kada toliko hvali sam sebe iza promenjenih nikova, bio bi najbolja opcija za zapad, usta moja hvalite me

   1
   0

   Podelite komentar

 • Boki

  "Ko je odgovoran za toliko smrti ne treba da bude predsednik"? Pa svaki americki predsednik je odgovoran za toliko ili vise smrti, samo sto oni ne racunajy zrtve iz drugih zemalja za koje su odgovorni.

  21
  6

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima