≫ 

Kanibalizam u kontejneru iz Srbije: Najmanje jedna osoba od 7 hranila se ostacima saputnika

Patolog Roza Romero rekla je da je jedna od osoba "konzumirala ljudsko meso zbog nedostatka hrane", ali da će to moći da potvrdi tek kada budu gotovi nalazi obdukcije

  • 3
Paragvaj, pet tela u kontejneru iz Srbije. Paraguay Bodies Found

Foto: Tanjug/AP

Paragvajska policija smatra da je jedna od sedam osoba, čija su tela pronađena u kontejneru koji je došao iz Srbije, pokušala da preživi hraneći se ostacima saputnika, piše paragvajski "Nasion".

Policija u Paragvaju pokrenula je opsežnu istragu kako bi ustanovila kako se u kontejneru, koji je posle tromesečnog putovanja stigao u Asunsion, našlo sedam tela za sada neidentifikovanih osoba.

Patolog Roza Romero rekla je dnevniku Nasion da je jedna od osoba "konzumirala ljudsko meso zbog nedostatka hrane", ali da će to moći da potvrdi tek kada budu gotovi nalazi obdukcije.

Romero je rekla i da su tela u stanju raspadanja što navodi na zaključak da su umrli nedugo pošto su kontejneri napustili Srbiju.

- Radi se o krupnijim osobama, ne o deci. Čini se da je reč o odraslim muškarcima - rekla je Roza Romero, prenosi RTS.

Dnevnik Ultima ora navodi da je policija pretražila svih pet kontejnera koji su stigli iz Srbije, navodeći da u četiri nije pronađeno ništa.

Zamenik policijskog komesara Migel Rivarola je naveo da je pronađeno sedam lobanja, kao i delovi tela, te da sve ukazuje da se radi o migrantima, koji su se ugušili u kontejnerima.

Prema podacima vlasnika tovara, kontejner je poslat iz Srbije 22. jula i stigao je u Paragvaj 19. oktobra.

Video: Crni delfin uči kanibale i ubice da budu dobri i vole Rusiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA