≫ 

Nova teorija zavere postala hit na internetu pred izbore u Americi: Melanija Tramp ima dvojnicu?

Nove fotografije sredinom nedelje probudile su sumnje da možda nije reč o istoj osobi

  • 1
Melanija Tramp Donald Tramp debata

Melanija Tramp, Foto: Tanjug/AP

Predsednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama održavaju se 3. novembra, a sa približavanjem odluke ko će predvoditi ovu zemlju naredne četiri godine, pojavila se teorija zavere povezana sa Donaldom Trampom.

Naime, neki korisnici društvenih mreža tvrde da aktuelni predsednik SAD koristi dublerku za prvu damu, suprugu Melaniju Tramp.

 

Sumnje ljudi nastale su sredinom nedelje, kada je Melanija izašla iz helikoptera koji je sleteo na travnjak Bele kuće u Vašingtonu nakon poslednje predsedničke debate u Nešvilu sa protivkandidatom Džoom Bajdenom. To je bio prvi put da se Melanija Tramp pojavila u javnost posle saznanja da je zajedno sa suprugom zaražena korona virusom.

Dubljom analizom su shvatili da Prva dama izgleda drugačije, odnosno teoretičari smatraju da nije ista osoba.

Ove fotografije ubrzo su se proširile društvenim mrežama sa “heštegom” #FakeMelania. Na slici se vidi kako se Melanija Tramp osmehuje i nosi naočare za sunce, ali neki smatraju da njen osmeh izgleda drugačije nego što je to inače slučaj na drugim fotografijama.

 

Teorijama zavere dodatno u prilog idu glasine da prvi čovek Amerike i njegova supruga nisu u dobrim odnosima, a o tome svedoči i incident sredinom avgusta, kada je Melanija u dva navrata odbila da uhvati Donalda Trampa za ruku.

Video: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosadnjaković

    26. oktobar 2020 | 07:26

    Blago se Trampu, on ima dve Melanije i može da ih menja... Meni bi i jedna bila dovoljna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA