Uznemirujući video: Muškarac ostavio telo trudne devojke pored puta, u kolima se još pomerala

Devojka je bila u šestom mesecu trudnoće i nosila je dete čoveka koji ju je ubio

  • 1

Na uznemirujućem snimku objavljenom u utorak vidi se muškarac kako izvlači beživotno telo trudne devojke iz automobila i ostavlja ga pored puta u Kvinsu.

Snimak, koji je na Tviteru objavio detektiv Rodni Harison, navodno pokazuje Goija Čarlsa (29) dok izvlači telo Vanese Pier (29) iz automobila malo pre 3 sata posle ponoći u petak, prenosi New York Post.

Tužioci iz Kvinsa kažu kako se Pier i dalje pomera na zadnjem sedištu belog "Dodge Challenger", ali izgleda nepomično kada Čarls otvara zadnja vrata i poseže unutra.

Nakon toga se vidi kako se vraća na mesto vozača, pre nego što se video završava. Automobil je registrovan na ime žrtve, prenose mediji.

Slučajan prolaznik našao je telo Pier oko šest sati ujutru i obavestio policiju.

Ubistvo trudnica Kvins

Printskrin: Twitter/@NYPDDetectives

Čarls je uhapšen u ponedeljak.

- Ovo je srceparajući slučaj. Trudnicu je navodno ubio uhapšeni, otac njenog nerođenog deteta. Njena porodica je uništena - rekla je tužilac Melinda Kac.

Obdukcija je pokazala da je Pier zadavljena i ovaj slučaj se kvalifikuje kao ubistvo.

Pier je imala duksericu oko vrata, narandžastu majicu i crvenu pidžamu, dok je na jednoj nozi imala čarapu, rekao je izvor iz policije.

U trenutku ubistva Pier je bila u šestom mesecu trudnoće i nosila je dete čoveka koji ju je ubio. Prema pisanju medija, trebalo je da rodi devojčicu.

Njena sestra je rekla kako je Pier volela Čarlsa i želela je porodicu sa njim, uprkos tome što su joj svi govorili da sa njim nešto nije u redu.

- On je patološki lažov, počeli su rano da žive zajedno, posle manje od godinu dana - rekla je Melisa Pier.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA